Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Polyleadersæt seatrout/salmon 5' med 7 forfang og mappe

Varenr.: 855-2SÆT

SALMON STEELHEAD 5'  Polyforfang  -  Lineklasse 7-11 - Boks med 7 densiteter og 1 forfangsmappe


Fiskeri i en kort version. Til geddeforfang på enhånds, til laks på tohånds, til havørred i åen... kort sagt, fisk minitip. Dejlig let forfang at håndtere og ja, man kan godt spænde stangen til et underhåndskast med korte forfang. Salmon short er naturligvis ikke det første valg, når man harler i Namsen, men det er et forfang, som har sine fordele i visse fiskesituationer.


Kerne: 0,40 mm, brudstyrke 10,9 kg.


Densiteter


Flydende   -  Hover  -   Intermediate   -   Slow sink   -   Fast sink   -   Super fast sink   -   Ex. super fast sink  Vanlig pris: NOK 875,00

Special Price NOK 564,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Varieret fiskeri

Polyforfang er opbygget efter samme princip som en flueline. En kerne og yderst en coating. Forfanget er en forlængelse af din flueline. Bagenden på forfanget har cirka den samme dimension, som fluelinens spids og er monteret med en løkke. Så kan du let skifte til et nyt forfang med en anden synkehastighed og derved hurtigt ændre fluens arbejdsdybde. Den smidige coatning og stærke kerne giver fluefiskeren et forfang, der næsten ruller over af sig selv. I modsætning til monofile forfang har Polyleader ingen tendens til at krølle, og de har en lang holdbarhed. Forfangenes spids består af den blotlagte kerne, hvori man binder forfangspidsen enten med en blodknude eller i et Perfection Loop.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.