Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Beretta Ultralight Gold - kal. 12/70E.

Varenr.: 910-1040243014

Vanlig pris: NOK 33 083,00

Special Price NOK 31 669,00

Leveringstid: 4-7 dager

Jag er inte norsk
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

Et våben fra italienske Beretta er baseret på næsten 500 års erfaring i produktion af våben, som er udviklet af professionelle bøssemagere generation efter generation. Den verdensledende virksomhed leverer enestående høj kvalitet til jægere og konkurrenceskytter.

 

Beretta Ultralight Gold er i sin opbygning helt som Ultralight Classic. Dog med den væsentlige forskel at hele baskylen er rigt dekoreret med flotte graveringer og indlagte motiver af flyvende vildt i ægte guld.

 

Ultraligth Gold har endvidere en fosforbaseret overfladebehandling, som betyder, at geværet kan tåle opbevaring i en salttåge i mere end 500 timer uden at blive angrebet af rust.

 

Beretta kuffert medfølger

 

Kaliber: 12/70

 

Løbslængde: 67 / 71 cm

 

Vægt: 2,8 kg

 

Med 5 MC chokes

 

 

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.