Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Berkley Phazer II - 6' 2-10 gram

Varenr.: 120956

Berkley Phazer Pro II-serien er den seneste udgave af den populære Berkley Phazer-serie der har været kendt og elsket verden over i en lang årrække, som en rigtig "value-for-money" stang.


Berkley Phazer Pro II er forsynet med de superlette og ultra-stærke SS-304 stangøjer, der sikrer en lav vægt og en ekstrem slidstyrke. Håndtaget er af kvalitetskork, der er forstærket med rubber-cork på udsatte steder. Berkley Phazer-serien har fået et face-lift, men kvaliteten er den samme gode kvalitet som altid har kendetegnet denne stang-serie.

Vanlig pris: NOK 847,00

Special Price NOK 423,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Berkley Phazer Pro II-serien er den seneste udgave af den populære Berkley Phazer-serie der har været kendt og elsket verden over i en lang årrække, som en rigtig "value-for-money"-stang. 

Berkley Phazer Pro II er forsynet med de superlette og ultra-stærke SS-304 stangøjer, der sikrer en lav vægt og en ekstrem slidstyrke. Håndtaget er af kvalitetskork, der er forstærket med rubber-cork på udsatte steder.
Berkley Phazer-serien har fået et face-lift, men kvaliteten er den samme gode kvalitet som altid har kendetegnet denne stang-serie.

  • Kulfiber komposit-klinge, der sikrer lav vægt og god føling med agn og fisk

  • Superlette og uhyre stærke SS-304 stangøjer

  • Håndtag af kvalitetskork, der giver et behageligt og sikkert greb under fiskeri

  • Stærk og pålidelig hjulholder, der sikrer et godt hjul-fæste

  • Fås i længder fra 6 til 10,6 fod

  • Modeller til både spinne- og multihjul

  • 2- delte, 4-delte og 5-delte modeller

  • Leveres i stofpose

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.