Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Berkley Powerbait taske - Large

Varenr.: 842-DOUG

Er du en seriøs Put & Take fisker, så har Berkley designet den perfekte fisketaske til dig her. I fisketasken er der lavet plads til rigtig meget grej og et helt arsenal af PowerBait...læs mere under produktinformationen.


Vanlig pris: NOK 1 215,00

Special Price NOK 635,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Tasken til P&T fiskeren

Berkley taske produceret i et slidstærkt materiale og designet Put & Take fiskeriet. Berkley Doug Bag kan indeholde hele 24 glas PowerBait. I toppen på indersiden er der 2 transparente lommer der kan bruges til rigs og andre småting som kræver nem og hurtig adgang.

I selve hovedrummet har Berkley lavet plads til 3 store 12 rums grejæsker, hvor du kan proppe alverdens grej i. Der er ydermere 2 sidelommer samt en meshlomme på bagsiden af tasken til de ting som du gerne vil have hurtig adgang til.

Alt i alt en super praktisk fisketaske til organisering af grejet. Så kan du få styr på dit fiskeudstyr - og der er plads til alt, lige fra små svirvler til spoler med fiskeline.

Plastæskerne måler 22 x 34 cm

Mål på tasken: 25x25x45 cm

Powerbait glassene som er illustreret på billedet medfølger desværre ikke. De 3 plastkasser og masser af fiskeglæde medfølger dog...

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.