Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Daiwa 18 Exist LT

Varenr.: 129102-1
Daiwa's flagskib er Exist modellen som indeholder de nyeste teknologier og funktioner inden for spinnehjul. Dette kombineret med et flot og moderne design sætter Daiwa virkelig sig selv i klasse for sig.
NOK 8 482,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Daiwa 18 Exist

Daiwa's flagskib er Exist modellen som indeholder de nyeste teknologier og funktioner inden for spinnehjul. Dette  kombineret med et flot og moderne design sætter
Daiwa virkelig sig selv i klasse for sig. Det er det ultimative kvalitetshjul for den kræsne lystfisker, der ikke går på kompromis med sit grej.


Light & Tough


Exist har fået tilføjet LT, som står for Light & Tough.
Selvom hjulet er blevet lettere, er det på ingen måde gået ud over hjulets styrke. Mag Sealed-teknologien  er yderligere forfinet og udvidet på Exist modllen. Hele huset er derfor effektivt lukket med Mag forseglede kuglelejer. Lineføreren som nok er den del der er mest i kontakt med vand har også Mag-forseglet teknologi. 

ATD bremsesystem

Hjulhus og rotorhus er produceret i magnesium som giver en stærk og ekstrem let konstruktion. ATD bremsesystem som giver en silkeblød startmodstand og super jævn bremseeffekt gennem hele spekteret.

Monocoque (MQ) 

MQ Body løfter hjuldesign op til næste niveau. Med MQ har hjulet intet hjulhusdæksel og når der ingen skruer er, forbedres hjulhusets vandmostand også. Samtidig øges husets styrke og giver også plads til et større og stærkere drev

CRBB lejer

Exist hjulene er udstyret med hele 12 CRBB lejer, for maksimal performance af alle  bevægeligfe dele. Disse lejer er forseglet og meget modstandsdygtige overfor fint sand, partikler og små saltkrystaller. Det giver lejerne en levetid, der er 12 gange længere end normalt
Daiwa Exist hjulet repræsenterer det aller ypperste inden for hjulteknologi og design og hjulet er i sandhed i en liga for sig.  Den skal bare ses og prøves....Daiwa 18 Exist er fremstillet i Japan.

Model: LT-2500D
Kuglelejer: 10+2 Gear
Gearing: 5.2:1
Linekapacitet: 0,14mm/300m
Vægt: 180g


Model: LT-3000D-C
Kuglelejer: 10+2 Gear
Gearing: 5.2:1
Linekapacitet: 0,16mm/300m
Vægt: 185g


Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.