Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

ECOastal Linebasket - Linekurv

Varenr.: 0200001007965
ECOastal linekurven, er et nyt innovativt koncept. En linekurv fremstillet i et skum materiale, som gør den så let som en fjer og samtidig meget flexibel. En meget komfortalbel og let linekurv, til kystfiskeren der gerne vil have kystens fedeste linekurv
NOK 847,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

ECOastal linekurv  -  Verdens letteste linekurv - kun 114 gram

En superlet linekurv fra Multiflex/Nordic Foam. Alle samlinger er svejset med tripel-svejsning og overfladen er varmebehandlet, så den ikke absorberer vand. Der er afvandingshuller som hurtigt leder vandet ud af kurven igen. Kurven er lavet i skum og vejer næsten intet. Den flyder og man slår ikke fingrene, når der skal laves lange dobbelttræk. Stangholderen er tilpasset, så stangen ligger helt stabilt og ikke glider rundt. Bæltet er elastisk, så den sidder godt ind til livet uden at genere.

Kurv og bælte sidder sammen med stærk velcro, så kurven let og hurtigt kan på- og afmonteres. Skulle man være så uheldig at falde, vil den helt automatisk blive trukket af bæltet og man kan uden besvær rejse sig igen. Kurven er testet af nogle af Danmarks mest hardcore lystfiskere i op til 20-25 m/s, hvor hverken vind eller vand trak linen ud af kurven. Skummet har en fantastisk evne til at regenerere, hvis kurven for eksempel skulle komme i klemme i bildøren. Materialet er 100% miljøvenligt og kan bortskaffes ved simpel forbrænding, uden miljøskadelige påvirkninger.

 

Features:

- Afvandings huller

- Elastisk bælte

- Aftagelige spikes

- Stangholder

- Velcro for hurtig på- og afmontering.

- Flydende

- Vægt: 114 gram (uden bælte)

- Miljøvenlig

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.