Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fang Flere Fisk - En guide til lystfiskeren - Bog

Varenr.: FFF-100

Lystfiskeri er verdens bedste hobby. Det mener vi lystfiskere i hvert fald selv, og i løbet af disse år er det også gået op for flere og flere danskere, hvad lystfiskeri kan, og hvilken naturoplevelse der venter derude. Derfor har Danmarks Sportsfiskerforbund og de danske grejbutikker sammensat den ultimative guide til lystfiskeren. I denne bog finder du information om alt lige fra påklædning til agn, sæsonfiskeri og meget mere. 


 


God læselyst, og knæk og bræk!


 

Vanlig pris: NOK 140,00

Special Price NOK 0,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

"- Men al begyndelse kan være svær. Derfor glæder det mig, at du har fået denne guide i hånden hos din grejforhandler og nu skal dykke ned i de mange sjove og spændende former for lystfiskeri. Med Fang Flere Fisk giver de lokale grejbutikker og Danmarks Sportsfiskerforbund dig de tips og tricks, du behøver for at blive en dygtig lystfisker. Samtidig bliver du klædt på til at være en ansvarlig lystfisker med hjertet på det rette sted. 

 

Ansvaret overfor miljø og natur betyder meget for Danmarks Sportsfiskerforbund. Vi arbejder hver dag for at skabe gode forhold for de danske lystfiskere, og for at vores vandmiljø og vilde fisk har det godt. Vi har medlemsforeninger med engagerede ildsjæle over hele landet. Det kan du blandt andet læse mere om heri Fang Flere Fisk"  

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.