Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fiskegrej

 

Se vores store udvalg af fiskegrej og -udstyr her – fra fiskestænger til flueliner, kroge, beklædning, bøger og meget mere.

Er du ved at gøre klar til dit næste lystfisker-eventyr, så kig forbi vores tilbudskategori og find ekstra billigt fiskegrej. 

Viser alle 98 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 98 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Korsholm fiskegrej

Korsholms fiskeri er en af landets mest markante butikker inden for fiskegrej. Korsholm har eksisteret siden 1912 og startede op med jagtudstyr. Med Skjern å som nabo var det naturligt også at sælge fiskegrej, I slutningen af firserne og starten af halvfemserne udvidede Korsholm sin fiskeriafdeling markant og med speciale i fluefiskeri og fluebinding. Siden er det gået stærkt og mange store brands som f.eks. Sage, Simms og Loop har fået deres afsæt i Danmark gennem Korsholm. Korsholm var også en af de allerførste til at kaste sig ud i, på den tid, det mærkelige fænomen med "fiskegrej dk" og lavede en hjemmeside med korsholm.dk hvor vi siden har solgt billigt fiskegrej , brugt fiskegrej og eksklusive produkter fra verdens førende producenter af fiskegrej. Billig fiskegrej og fiskegrej på udsalg kan du finde på vores hjemmeside under tilbud. Her sælger vi alt fra Abu fiskegrej til Zpey fluegrej. Korsholm har et kæmpe udvalg i fiskegrej og imponerende udvalg i fluebindingsmaterialer. Selv om vi er beskedne vestjyder, synes vi alligevel, at vi har Danmarks flotteste grejbutik og det er der også rigtig mange kunder der gør. Så læg vejen forbi vores butik i Skjern og dyp snøren i Skjern å, når du er i området. Velkommen til....

 

Generelt om vores fiskegrej

Her i kategorien med fiskegrej har vi som sagt et kæmpe stort udvalg af alt muligt forskelligt fiskeudstyr til lystfiskere så vel som almindelige danskere der bare skal bruge lidt specielt grej. Vi har i denne kategori meget billigt fiskegrej, da vi altid har en fast lav pris på vores fiskeprodukter, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du kan finde nogle ekstra gode fiskegrej tilbud. Korsholm er en af danmarks ældste fiskegrej butikker og er lokaliseret i vestjylland, Skjern, Danmark.Så du kan både finde vores fiskegrej online, samt i vores fysiske fiskebutik nær Ringkøbing. Vores fiskegrej udsalg er ofte i forbindelse med Black Friday eller julen, hvor du ofte vil kunne finde ekstra billige fiskegrej, om du så bruger fiskegrej til put and take, fluefiskeri, spinnefisker eller en helt anden slags fiskeri. Her i kategorien med fiskegrej har også både nyt fiskegrej, men også brugt fiskegrej, som du kan købe til en god pris. For selvom det brugte fiskeudstyr godt bare kan virke som noget gammelt fiskegrej, så kan der stadig være en god kvalitet ved det, og noget af det bliver endda helt antik og går næsten hen og bliver et samlerobjekt. Vi har alt muligt forskelligt fiskegrej på nettet, om du så leder efter ting til opbevaring af fiskegrej, en gennemløber, Shimano fiskegrej eller noget helt andet, så kan du finde det her hos Korsholm. Så hvis du leder efter et billigt køb af fiskegrej online, som også gerne må have en vis kvalitet og prestige så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har i denne kategori så mange fiskeri produkter at du stort set kan finde noget til at fange hvilken som helst fisk, om du så leder efter predator fiskegrej, fiskegrej til fladfisk, fiskegrej til laks, så har vi fiskeudstyret til det. Når du handler med os på nettet, så har du også mulighed for at handle fiskegrej med gratis fragt, vi kører nemlig med fiskegrej til fri fragt, når du køber for over 299 kr. Find dit næste fiskegrej lige her hos Korsholm.

 

Fiskegrej og fiskeudstyr

Hvis man er lystfisker så ved man hvor vigtigt det er at have sit fiskegrej og fiskeudstyr i orden. Der er nemlig ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Dette gælder i særdeleshed for fiskeudstyr, da det ret hurtig kan blive en dårlig oplevelse at fiske, hvis man hele tiden er våd og kold. Derfor har vi en helt masse fiskeudstyr og fiskegrej til at man kan holde sig varm og tøt, lige meget om man befinder sig ved en å, dam, kyst, hav eller ved en sø hvor det våde græs næsten går en helt op til ørene. Derfor kan det altid være en god ide at have styr på sit fiskeudstyr når man befinder sig udendørs.

 

Praktisk info om vores fiskegrej

Som sagt så har vi fiskegrej til at fange stort set alle typer fisk, om det så er fiskegrej til gedder, havørred, makral eller sild. Vi har også fiskegrej fra mange at de kendte mærker indenfor fiskeri, f.eks har vi Abu fiskegrej og Vision fiskegrej. Her hos os er der også mulighed for at købe fiskegrej på afbetaling, hvis man køber for over 2.000 kr. Vi har også fiskegrej til gør det selv typen, så du kan lave dit eget fiskegrej eller købe et færdigt fiskegrej sæt.