Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fisketasker til lystfiskeri

En fisketaske, ja det er næsten et must at have, når man er lystfisker. Skal du have plads til grejæsker og alle de nødvendige småting er det rart at have styr på sit fiskegrej. Vi har markedets bedste og mest populære fisketasker på lager og mange af vores fisketasker er på tilbud. Hippacks og chestpacks er blevet utrolig populære de senere år. Disse bæresystemer har den fordel, at de sidder tæt på kroppen og er ofte anatomisk udformet, så de føles rigtig behagelige at bære. Slingpack er et lidt nyere fænomen, hvor du bærer tasken på ryggen, lidt ala en rygsæk. Når du skal have adgang til taskens indhold, trækker du blot tasken om foran og vupti, så har du afgang til al grejet på et splitsekund. Skal du på en fiskerejse, kræver det en større taske som sluger en ordentlig bunke grej. En stor fisketaske med plads til fluestænger eller flerdelte spinnestænger findes også og kan fås fra Guideline eller Simms. Er du i tvivl om nogle detaljer eller finesser på taskerne, så er vi kun et lille opkald væk. 96802020. Find tilbud på fisketasker her på siden.

Viser alle 107 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 107 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Som lystfisker har man pr definition altid en masse småting med sig. Ofte i mindre kasser, æsker og bokse. Alle disse uundværlige ting er man nødt til at kunne opbevare praktisk og let tilgængeligt. Derfor er fisketasker og packs en fantastisk opfindelse. Fisker man ofte finder man lynhurtigt ud af og værdsætter alle de praktiske finesser som eksempelvis Simms og Patagonia har udviklet gennem tiden. Fiskegrej kan bæres i en fiskevest eller i en af de mange fantastiske bæresystemer som findes på markedet. Om man er til sling packs eller rygsække eller hoftetasker, så findes det med garanti. En taske til waders er næsten et must til bilen. Både når du rigger af og når du skal klæde om inden fiskeriet påbegyndes. Flere waders-tasker har indbygget en praktisk måtte, hvor du kan klæde om uden at få våde tæer. Skal du ud og opleve verden, er en stor fisketaske, hvor du kan have alt dit habengut i en nødvendighed. Nogle tasker har en ekstra længde, så der er plads til fiskestængerne også.

 

Generelt om vores kategori med fisketasker

Her i kategorier kan du finde alle mulige forskellige fisketasker til fiskeri. Her kan du f.eks finde en fisketaske med stol som du kan finde i vores kategori med rygsækstole. Vi har et stort udvalg af fisketasker, så man sagtens kan finde fisketasker til både børn og voksne. Vi har blandt vores fisketasker man forskellige måder at bære den, så lige meget om du foretrækker en over skulderen, på ryggen eller rundt om hoften, så kan du finde det her. Vi har også i denne kategori inden for tasker til fiskeri, f.eks kan du finde en Rapala fisketaske, en Guideline fisketaske, en Berkley fisketasker og mange, mange flere. Find din næste fisketaske her hos Korsholm.