Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fisketøj

Er du klædt rigtigt på til din næste fisketur? Hvis ikke har vi alt inden for tøj til fiskeri, så du kan blive rigtig udstyret fra vadestøvler, vaders til bukser, inderlag, mellemlag og jakker.

 

Og så har vi selvfølgelig også tilbehør og plejemidler til dit tøj, så det kan holde til masser af gode fisketure fremover.

 

Viser alle 281 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 281 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om vores fisketøj

Her finder du et stort udvalg af fisketøj til alle former for fiskeri, og fra alle de kendte mærker, se hele vores udvalg af fisketøj lige her i kategorien. Når nu engang at en eller anden type for fiskeri er din helt store hobby, så skal man jo altid huske på at en af de allervigtigste ting til ens fisketur, er den påklædning som man har på. Ens fisketøj eller fiske outfit kan være altafgørende for om ens fisketur ved vandet vil blive en god oplevelse eller en dårlig oplevelse. Og dette er lige meget om man så fisker fra vandkanten, er å fisker, vadefisker, fisker fra en båd eller hvad pokker man nu kan finde på. Pointen er at lige meget hvor man vælge at fiske, så er ens festpåklædning og fisketøj en vigtig del af oplevelsen, ingen gider at fryse eller svede på grund af forkert påklædning. Man siger ofte at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning, og der er især sandt når det gælder fisketøj. Her hos Korsholm finder du selvfølgelig et kæmpe udvalg af fisketøj af alle mulige forskellige tøj genstande og tøj tilbehør du kan bruge til fiskeri. Du kan f.eks finde smarte fiske sokker, bukser og hatte samt alt muligt andet tøj til din fisketur. Korsholm har alt muligt fisketøj om det så er det vandtætte eller åndbare eller bare noget der har begge dele. Og du finder også fisketøj her til ethvert vejr, om det så er en solrig sommerdag eller om det er en iskold vinterdag, så har vi fisketøjet til det, så du kan få den rigtige beklædning til fiskeri.

 

Er du klædt rigtigt på til din næste fisketur? Hvis ikke, så har vi alt inden for fisketøj til lystfiskeri, så du kan blive rigtig udstyret med alt indenfor vadestøvler og waders til lækre inderlag, varme fleece mellemlag i og vandtætte fiskejakker. Her hos Korsholm kan du også vælg imellem de bedste brands til lystfiskeri fra kendte mærker indefor fisketøj, som f.eks Patagonia, Simms, Geoff Anderson, Vision og Guideline. Vi har selvfølgelig også alle mulige former for tilbehør og plejemidler til dit fisketøj, så det kan holde til masser af gode fisketure fremover.