Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fluebinding - Alt til fluebinderen

 

Ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Korsholm er vi gale med fluer og fluebinding og det smitter også af på vores kæmpe udvalg i materialer til fluebinding og mangler du værktøj til fluebinding har vi et meget stort program til små priser. Du finder kvalitetsprodukter fra blandt andet FutureFly, Pro Sportfisher, Whiting, Regal, Renzetti, Stonfo og C&F Design – alt som gør fluebinding til en underholdende og livslang hobby. Rigtig god fornøjelse

 

Viser alle 700 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 700 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Korsholm fluebinding

Vi har haft fluebinding på programmet i over 30 år og har gennem tiden fundet rigtig mange gode udenlandske leverandører som også har været med til at præge vores tanker omkring fluer og fluernes præsentationsevner i vandet. Indrømmet, det har grebet så meget om sig, at vi nogle gange er nødt til at sige stop. Vi kunne fylde hele butikken med fjer og flash hvis vi havde pladsen til det.

 

Hvad er fluebinding

Fluebinding er en hobby i hobbyen fluefiskeri og går i alt sin enkelthed op i at binde syntetiske materialer eller naturmaterialer på en fiskekrog eller et lille rør. Nogle fluer skal imitere en lille fisk andre et lille insekt – ja, alt fra små biller, myrer, døgnfluer til efterligninger af mus.

Andre fluer er mere fantasi og skal med farver og forførende gang i vandet lokke fisk til at hugge. Så findes der fluer som skal provokere fisk til hug og det er ofte fluer til anadrome fisk som laks og havørred som normalt ikke tager føde til sig når de er i ferskvand.

Fisker du med flue på kysten vil du ofte fiske med noget der ligner de fødeemner som havørreden indtager. Derfor er det en god ide at binde fluer der ligner rejer, tanglus, små kutlinger og lignende og det er det, som gør at fluebinding til et fantastisk univers af ideer og kreativitet.

 

Billig fluebinding

Korsholm fluebinding er lig med billige priser. Vi ved fra vores kunder, at vi er meget billigere end mange af vores konkurrenter og det er vi naturligvis glade for. Vi finder indimellem større partier af fluebindingsmaterialer og dem sælger vi ud til meget billige priser, så hold øje med vores hjemmeside, så du kan få suppleret dit lager af fluebinding.

 

Fluebinding for begyndere

At have fluebinding som hobby er ikke dyrt. Mange fluebindere køber ofte ind, når de har fundet et spændende fluemønster som skal afprøves ved favoritvandet og tit er det ganske få ting der skal til for at kreere det nye mønster. Med tiden får du stille og roligt opbygget et bredt udvalg af materialer til fluebindingen og der bruges ganske lidt materiale pr. flue, så en pakke dubbing, en rulle tinsel, eller et fasanskind holder rigtig længe.

 

Værktøj til fluebinding

Hos korsholm har vi et kæmpe program i bindestik, trådholdere, whipfinishere, værktøj til rørflue, både rørfluenåle og rørfluestik og ikke mindst sakse til fluebinding. En rigtig god saks til fluebinding er alfa omega for fornøjelige timer bag fluestikket, så her kan det ikke betale sig at spare. En god saks til fluebinding koster fra ca. 130,- og så er du godt kørende. Af gode fluestik bør vi nævne Stonfo og Danica. Her får du value for money og fluestik som holder til tusindvis af fluer.

 

Fluebinding nu

Ja! Hellere i dag end i morgen. Er du fluefisker, så er fluebindingen en lige så stor fornøjelse som at fiske med fluestangen og så er det ikke så dyrt som du tror. Du kan komme godt i gang med fluebinding for under 1000,- og så har både fluestik, saks til fluebinding, trådholder samt de mest basale stykker værktøj til fluebinding, kroge, bindetråd, floss, flash, dubbing, fjer og spændende syntetiske materialer så du kommer godt fra start.