Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fluehjul

Fluehjul

Korsholm sælger fluehjul fra alle de kendte producenter: Loop, Vosseler, Guideline, Sage, Vision, Waterworks Lamson, Hardy, Globe, Se hele vores program af fluehjul her på siden.

Viser alle 206 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 206 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lidt om vores kategori fluehjul

Som du nok allerede har set, så er vores kategori her proppet med fluehjul fra alle de kendte mærker. Vi har selvfølgelig altid en god og billig pris på fluehjul og vi køre også til tider tilbud og udsalg på vores fluehjul.

 

Generelt om fluehjul

Når du skal ud og fluefiske, så er der helt klart tre vigtige ting som du skal bruge til dit fluefiskeri, disse tre ting er i hvert fald en fluestang, fluehjul og flueline, hvortil nogle vil argumentere for at fluestangen er det vigtigste. Grunden til dette er blandt andet at man prioritere stangen som det første, og derefter tilpasser man så fluehjulet dertil, så man får det mest optimale forhold mellem fluehjul og stang. Det vigtigste egenskab for dit fluehjul er at kunne rumme mængden af bagline og flueline som du har brug for. Udover dette så skal dit fluehjul have en velegnet bremse, så der er mulighed for at hive fisken i land på den mest optimale måde. Desuden så skal der også tages højde for fluehjulets vægt, hvis dit fluehjul er for tungt til stangen, kan det blive hårdt og irriterende at stå med i længden. Hvis du har brug for hjælp til valg af fluehjul, så er vi altid til rådighed.