Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Forfang til fluefiskeri

Viser alle 51 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 51 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Forfang og backing. Salg af forfang og backing til fluefiskeri, Vi har markedets bedste udvalg i forfang, fluorocarbon og backing til fluefiskeri. Køb billigt online.

 

Generelt om vores kategori med forfang & backing

Her i vores kategori med forfang og backing finder du selvfølgelig hele vores store udvalg af forfang til fiskeri. Forfang bliver brugt til at fange mange forskellige slags fisk, bla. er der lystfiskere som fanger fladfisk, pighvar, makral, ål og havørred med forfang, og i vores kategori med forfang, kan du faktisk også finde et forfang til gedde. Forfang bruges som sagt til fluefiskeri og puttes for enden af din flueline. Når man fisker med forfang og flueliner kan det være en rigtig god ide med en mappe til disse ting, derfor kan du i kategorien her også finde forfangsmapper.

Så hvis du leder efter et flueforfang, så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et stort udvalg af forskellige forfang og backing til fiskeri. Som lystfisker kan et flueforfang være en vigtig del af dit fiskegrej, og være med til at hente en masse fisk hjem. Så find dit næste flueforfang lige her i vores kategori med forfang og backing.