Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Laksefiskeri Grej
Viser alle 57 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 57 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Fine fangstmuligheder inden sæsonafslutning ved åen…

Sommeren går på held, og laksesæsonen er så småt ved at nå ind i sin afsluttende fase, og det betyder, at det er ved at være sidste chance for at få en af disse smukke skabninger hevet ind på land i år…

 

Heldigvis er september og halvdelen af oktober også nogle af de bedste fiskemåneder på sæsonen – særligt efter de lidt mindre, men også meget fine laks. Åerne er i øjeblikket ved at være godt fyldte med fisk, og de kæmper om de bedste standpladser nu! For os fiskere betyder det, at fiskene er mere aggressive og nu går ind i et ”mode”, hvor de forsvarer deres pladser – også mod spinnere og fluer. For at have de bedste chancer for at få fingrene i en laks eller havørred i åen, skal man sætte god tid af ved fiskevandet, så man lærer både strømforhold og fiskenes gemmesteder at kende. Måske er du tilmed heldig at få nogle fif af andre passionerede fiskere samtidig med. Noget andet er, at man selvfølgelig skal have styr på sit grej, og den del vil vi meget gerne vejlede dig i.

 

For at hjælpe dine drømme om at fange en sensommer-/efterårslaks med at blive til virkelighed, har vi samlet det bedste af det bedste til DIN sæsonafslutning. Stang, hjul, liner og alt, hvad der hører til fiskeri efter laks og havørreder er listet op i denne mail. Alt er specielt håndplukket til netop den type fiskeri, som foregår ude langs åerne lige nu. Vi garanterer, at hele Korsholms Fiske Team står klar til at hjælpe og vejlede dig med alt vedrørende dit køb.

 

Laksefiskeriets kvote 2

Oplev, når der igen næsten bliver premierestemning langs åen… Læs med her og bliv 100% klar til at smide snøren ud efter en ny rekordfangst! Hos Korsholm er vi specialister i laksefiskeri og derfor hvilket grej, du især får brug for ved åen i de kommende dage. Et rigtig godt eksempel er FC Upstream Special spinner til Skjern å, der er udviklet for at opfylde de nyeste krogregler i Skjern Å, der er vedtaget for at skåne laksen. Flere sikre hits til laksefiskeriet, vi har medtaget på denne side er: Gennemløbsspinnere | Laksekontingent & Fiskekort | ZPEY Hybrid & Zkagit | Guideline 3D | Owner kroge | Hook Beads | Nam 12’7” | Guideline LPXe 13’ #7/8 | Guideline Vosso | Einersson 8 plus Black.

Til slut 2 x ”nice to have” eller nej, de er faktisk et ”must”, hvis du ikke vil snyde dig selv for en masse fede fif og gode råd om flue- og grejvalg til laksefiskeriet. Alt det får du i bøgerne ”Laksen og jeg”, skrevet af Kenny Frost, samt ”Nordisk Fluefiske Etter Laks”, som Øystein Aas står bag.