Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fiskegrej til spinnefiskeri

Viser alle 293 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 293 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spinnefiskeri

Som det første så et af kendetegnene ved spinnefiskeri at at man oftest bruger alle mulige forskellige kunstagn, som så kastes ud i vandet og spinnes ind igen. Pointen med dette er at få rovfiskene til at bide på, ved at lave en livagtig gang gennem vandet, som kan få fiskene til at bide på. Helt fundamentalt er spinnefiskeri meget forskelligt fra eksempelvis fluefiskeri. Til fluefiskeri bruger man nemlig i stedet en meget let agn (fluen) som man trækker igennem luften med en tung flueline. Derimod til spinnefiskeri bruger man et tungt agn som eks. kunne være en wobler, spinner eller blink, som man putter på en let fiskeliner. At man til spinnefiskeri bruger et tungere agn på en tynd line gør at man kan lave nogle længere kast.

 

Spinnefiskeri udstyr

Når man snakker om udstyr og fiskegrej til spinnefiskeri eller sportsfiskeri, så er der som regel fire ting som man skal bruge, dette er:

- Et fiskehjul

- En fiskestang

- En fiskeline

- Agn som eks. wobler, blink eller spinnere

 

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af det helt rigtige udstyr til spinnefiskeri, så står vi altid klar og parate til at hjælpe dig, så som spinnefisker kan blive hundrede procent klar til spinnefiskeri.