Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Blink fiskeri

Blink fiskeri

 

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af blink til fiskeri. Vi har her et stort udvalg af billig blink til fiskeri i topkvalitet fra mange kendte mærker som Westin, Savage Gear, Præsten og mange flere. Du kan her finde blink til både fiskeri i åen, samt kystfiskeri og Put & Take. At fiske med blink kan være utroligt effektivt, om du så er ude på at fange laks, torsk, havørred eller noget helt fjerde. Fiske blink kan købes i utrolig mange varianter og kan benyttes til mange forskellige typer fiskeri. Derfor er det at vælge det helt rette blink til dit fiskeri, en personlig vurderingssag. De fleste lystfiskere får nemlig ofte deres helt egen favorit inden for blink. Det kan derfor ofte være en god idé at afprøve flere forskellige typer blink til fisk, for at se hvad der passer bedst til dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i verden af blink fiskeri.

Vælg det helt rigtige blink til fisketuren. Endegrej om det er blink, spinnere eller wobblere, ja, så har alle lystfiskere sine helt egne favoritter. Hos os har vi et meget stort udvalg i blink til de bedste priser og til forskellige typer af fiskeri. Der findes et utal af effektive blink til havørred og mikro blink til P&T fiskeri er blevet utrolig populært og er du i tvivl om valget, så er du velkommen til at kontakte os for gode råd om valg af blink til dit fiskeri.

 

Viser alle 478 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 478 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om blink til fiskeri

Blink til fiskeri er en af de meste benyttede agn til lystfiskeri og de fleste lystfiskere har deres helt egne personlige favoritter af blink. Hos Korsholm har vi et meget stort udvalg i blink og til mange typer af fiskeri. Fisker du på kysten efter havørred findes der i dag rigtig mange fine kystblink. Möresilda, Præsten, Skruen blinket og ikke at forglemme Kent Andersens legendariske Stripper blink som har fanget utallige havørreder.

 

Blink til Put & Take

I Put & Take søen er det blevet meget populært at bruge blink som Præsten, Fidusen, Prism, Iride og Stripper. Disse små fine blink har en magisk tiltrækningskraft på søens ørreder, så går turen til P&T søen, så bør du prøve en af disse effektive blink til regnbueørreden. Blink findes i et utal af farver og farvekombinationer. I søen er det tofarvede blink et sikkert hit og under indspinningen roterer blinket, så ørreden får farveflimmer lokkeeffekt for alle pengene.

 

UV blink

Der findes også blink med UV behandlede overflader kan være uhyggelige effektive. Fiskens øje kan registrere UVR og UVF-lys, som det menneskelige øje ikke formår og et UV behandlet blink ses bedre af fisken i svagt lyst eller i uklart vand. Så der er rig mulighed og god grund til at eksperimentere med forskellige farver, når du fisker.

Fisk reagerer på både lugt, farve, størrelse og hastighed og nogle gange skal man ryste posen for at finde dagens vinder-blink. Du kan påføre lokkeolie med aromastoffer som f.eks. hvidløg på dine blink, spinnere eller fluer. Nogle gange er det nødvendigt at anvende alle de dimensioner der er i fiskeriet for at overliste træge fisk.

Men uanset hvad du vælger, så kan du her på vores side finde et nyt favoritagn og til og med til internettets allerskarpeste priser