Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Olie til fiskehjul & lim til waders

Olie til fiskehjul

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af olie til fiskehjul. Her er det lige meget om du foretrækker olie eller fedt til dit fiskehjul, for her kan du nemlig finde begge dele. Udover olie til fiskehjul, så har vi i denne kategori også lim som kan bruges til fiskeri waders. Find dit fedt, olie eller lim lige her hos Korsholm.


Viser alle 6 produkter

per side

Viser alle 6 produkter

per side

Om vores olie til fiskehjul

Vores kategori med olie til fiskehjul er en god samling af forskellige smøremidler til fiskehjul. Du kan her finde fedt til fiskehjul eller olie til brug indenfor fiskeri som er af høj kvalitet. Dette skyldes at vi her hos Korsholm forhandler kendte mærker indenfor fiskeolie som f.eks Abu Garcia og Loon. Så hvis du leder efter olie til fiskehjul, så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Lim til waders

Udover vi har fedt og olie til fiskehjul, så har vi i denne kategori også forskellige typer lim til waders som f.eks lim til neopren waders. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til valg af oli, smøremiddel eller andet fiske relateret, så står vi altid klar til at hjælpe.