Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Myrans spinnere - til ørred og laks

Håndlavede spinnere fra Sverige. Myranspinnere er et rent Skandinavisk produkt, spinnerne er udviklet, produceret og testet i Norden. Når du køber et Myran produkt kan du være 100% sikker på at det fungerer og kan fange fisk.


Viser alle 10 produkter

per side

Viser alle 10 produkter

per side

Myrans Panter Spinner
Panter er med sort krop med polerede messing prikker og guld krog. Med den kompakte krop er Panter meget letkastet. Myrans unikke bøjle gør at spinnerbladet roterer fra første sekund og den roterer også perfekt under langsom indspinning.
Håndlavet i Sverige
Myranspinnere er et rent Skandinavisk produkt, spinnerne er udviklet, produceret og testet i Norden. Når du køber et Myran produkt kan du være 100% sikker på at det fungerer og kan fange fisk.
Historie
Hvad der begyndte en forårsdag i 1949 hvor Paul Johansson sad og skærpede og formede en ske blev til sidst udviklet til en virksomhed, nemlig Pauls Sport Depot i Simlångsdalen.
Myrspinneren var begyndelsen på et kapitel i svensk Sportsfisker-historie. En historie som endnu ikke er færdigskrevet. Den første Myrspinner snart fik selskab og er i dag en større familie med Wipp, Agat, Panther, Lilla My, Toni, Mira, Akka, Toni Z, Pilot, Tuna laks og Sting
Paul Johansson fik patenteret og mønsterbeskyttet spinnerne under navnet Myrans og siden 2001 har familien Johansson Elmervik overtaget produktionen og salg af Myran. Alt med respekt og i Paul Johanssons ånd og selvfølgelig MADE IN SWEDEN.