Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Wobler til spinnefiskeri

 

Her kan du finde hele vores udvalg af woblere. Du kan f.eks her finde en billig wobler fra Rapala, som du med stor glæde kan bruge til dit fiskeri. Det der fungere rigtig godt ved en wobler er at den efterligner en fisks bevægelser i vandet, hvilket vil være med til at lokke endnu større fisk til at bide på krogen. Nogle af de bedste woblere er nogle af de næsten helt skræmmende livagtige woblere. Hvortil flere af disse woblere også afgiver en form for lyd i vandet, denne raslende lyd i vandet i vandet kan være med til at ophidse de store fisk i vandet, og dermed lokke dem til at bide på krogen. Det kan helt sikkert være en kæmpe fordel at have flere forskellige typer woblere, alt afhængig af hvad man vil fiske efter, wobleren skulle jo gerne passe til størrelsen på den fisk man prøver at fange. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af wobler, står vi altid parat til at hjælpe.

Viser alle 43 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 43 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Generelt om vores kategori wobler

Her vores kategori med wobler, finder du selvfølgelig en masse forskellige woblere, her finder du f.eks kystwoblere, wobler til havørred og wobler til laks. Faktisk har vi nærmest alt hvad der kan betegnes som woblerfiskeri fordelt inde under vores forskellige kategorier. Så lige meget hvilken fiskeri type du er til, så burde vi have noget til dig, også selvom du bruger wobler i åen til å fiskeri eller wobler til Put and Take. Vores speciale i denne kategori med woblere er helt klart en wobler som Rapala. Hvis du har lyst til at lære mere om wobler kan vi anbefale denne wobler Wiki.

 

Stort udvalg af wobler til åen. Ja, om du bruger woblere til åfiskeri eller søen, kan du næsten være sikker på rammegaranti.

Det smarte ved woblere er at de efterligner en fisks bevægelser i vandet, og kan dermed lokke de større fisk til at bide på fiskekrogen. Nogle af de bedste wobler som du kan finde er de meget livagtige wobler, som udover at være vellignende også afgiver en form for raslelyd der ophidser de store fisk til hug. Wobler kan bruges til mange anledninger, om det så er til mosen, søen eller åen. Find din næste wobler til fiskeri lige her i kategorien.