Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fiskebriller og polaroid briller

Fiskebriller

 

Fiskebriller er ofte polaroid briller som bør være en fast del af lystfiskerens udrustning. Dels for at beskytte din øjne mod vildfarende fiskekroge og måske vigtigst, er de polariserede linser super gode til at absorbere/ filtrere vandret polariseret lys. Med et par gode polariserende fiskebriller ”bryder” dit syn overfladen på vandet og du kan kigge ned i vandet og spotte eventuelle fisk. Vi kan kun anbefale dig at anskaffe dig fiskebriller. Få et nyt syn på fiskeriet, se omgivelserne omkring dig i et nyt perspektiv og skån dine øjne. Vi har altid et stort bredt sortiment i fiskebriller  til lystfiskere også hvis du i forvejen er brillebærer.


Viser alle 26 produkter

per side

Viser alle 26 produkter

per side

Hvilken farve linse er bedst i fiskebriller

Vejret er foranderligt og omskiftende i Danmark og en god allround linsefarve er i vores optik kobber og amber (ravfarvet). Begge linser kan dække de fleste lysforhold som du fisker i. Gul er også en farve som mange har set fordelen i. Gul er en højkontrast linse som er helt suveræn i overskyet vejr, men kan også fint anvendes i sol med drivende skyer.

 

Kobber

En suveræn allround linse til fiskebriller. Kobber giver en medium kontrast gengivelse, øget skarphed og er meget behagelig og beroligende for øjnene. Bedst i middel til lyse forhold.

 

Gul

Gul er en højkontrast linse til din fiskebrille. Den gule linse forøger kontrasten og samler tilgængeligt lys under mørkere lysforhold. Bedst i middel til svagt lys.

 

Brun/amber

En lysere linse som kan transmittere tilstrækkeligt lys under svagere lysforhold og er en god løsning til den som søger en lysere allround fiskebrille linser.

 

Grå

Grå er det farve der er mørkest og er derfor velegnet til ”offshore fiskeri” altså på åbent vand. Her kan lyset være hård ved øjnene og reflekserne være meget kraftige. Her er fiskebriller ekstra vigtige for at beskytte øjnene.

 

De billigste fiskebriller er lavet i plastik. Linser i polycarbonat er et bedre og et stærkere materiale med en høj brudstyrke. Vision, X-Stream, Loop, Smith og Guideline har solbriller i programmet med polycarbonatlinser. Den dyre og lækre løsning er glaslinser. Fordelen ved glaslinser er at du får en helt uovertruffen optisk klarhed som ingen plastlinser kan hamle op med. Glaslinser er også meget mere ridsefaste end plastlinser. Solbriller med glaslinser til lystfiskere findes fra f.eks. Smith (tidligere Action Optics)

 

Generelt om vores kategori med fiskebriller

Her i vores kategori med fiskebriller finder du selvfølgelig alle vores fiskebriller som også ofte bare er refereret til som Polaroid briller. Mange af disse fiskebriller er nemlig med polaroid, og kan samtidig købes med styrke. Så hvis du leder efter polaroid fiskebriller med styrke, så er du kommet til det rigtige sted. Her i kategorien finde du nogle af de bedste fiskebriller på marked, da vi har kendte mærker indenfor fiskeverden, som f.eks Vision og Leech. Så du kan selv teste hvor effektiv fiskebriller kan være for dig når du fisker. Her i kategorien har vi selvfølgelig altid billige priser på fiskebriller og til tider et godt fiskebrille tilbud. Fiskebriller er i bund og grund bare polaroid briller til fiskeri, som helt basalt bare er gode solbriller til fiskeri. Polaroid briller har forskellige farver i glasset og derfor har vi ovenover her lavet en guide, hvor vi fortæller om de forskellige polaroid brillers farve til fiskeri. Fordelen ved af bruge polaroid briller som fiskebriller er at det er nemmere og bedre at fiske med dem.