Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fiskevægte

Fiskevægt

 

Her i kategorien finder du en fiskevægt som passer til dig. Udover glæden ved en flot fisk er det også rart med fakta og er det en stor fisk, ja så duer det ikke med ordsproget ”det er ikke størrelsen det kommer an på” - Jo gu’ gør det så! Med en præcis fiskevægt kan fangsten verificeres og har du en digitalvægt, kan flere modeller faktisk huske vægten på dine fangster. Er du til den klassiske fiskevægt leverer Salter også nogle dejlige kompakte, lommevenlige og præcise fiskevægte. Hos Korsholm finder du altid et solidt udvalg i fiskevægte og fiskevægte på tilbud til meget konkurrencedygtige priser. Hvis du vil have flere tal på din fisk, kan du også kigge i vores kategori med fiske målebånd.


Viser alle 9 produkter

per side

Viser alle 9 produkter

per side

Med en fiskevægt kan hurtigt og præcist veje dine trofæ fisk. Om det skal være en elektronisk fiskevægt eller en fjederbelastet fiskevægt? Vi råder dig gerne. Her i denne kategori finder du nemlig både digitale og klassiske fiskevægte. Du kan her købe billige vægte, til enten en fast lav pris eller på tilbud. Digital vægten er selvfølgelig en af de nyere tiltag til den klassiske fiskevægt. Meget bekendt er fiskevægte velegnet til at måle og veje de fisk du fanger på den mest optimale og bedste måde. Vi har her i denne kategori flere forskellige fiskevægte, både fra forholdsvis ukendte mærker, men også fra kendte mærker inden for fiske verden, som Rapala og Berkley. Så hvis du leder efter en god kvalitets fiskevægt til en skarp pris, så kan du helt sikkert finde den her.

 

Generelt om fiskevægt

Køb billige vægte lige her i vores kategori med fiskevægte. Vi har nemlig altid en fast lav pris på alle vores vægte, så du altid kan gøre en god handel. Udover de faste lave priser, så har vi også engang imellem udsalg, hvor du kan finde et rigtig godt fiskevægt tilbud. Vi har både digitale og analog fiskevægte som kan hjælpe dig med at måle helt præcis. Faktisk har vi her i kategorien fiskevægte som kan måle over 10 kg, og faktisk helt op til 35 kg.

 

Om fiske målebånd

Hvis du har brug for en fiskemåler i form af et fiskermålerbånd, så kan du du finde et her. At tage mål på en fisk kan nogle gang være lidt sjovt, da man således finder ud af højden og bredden på sin fisk, så man har de helt præcise fiskemål. Hvis du har brug for hjælp til valg af en fisker måler eller fiskevægt til fiskeri, så er vi altid klar til at hjælpe.