Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Fiskesæt - Abu Venerate / Daiwa Ninja

Varenr.: 818-SMVE

Vanlig pris: NOK 1 694,00

Special Price NOK 1 243,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt InformationAbu Venerate spinnestang

Den nye Venerate ™ serie er konstrueret til lystfiskere, der søger spinnestænger med hurtige aktioner og lette følsomme toppe.
Venerate er fremstillet i 36 T grafit, monteret med kvalitetskork og et rigtigt behageligt greb for god fiskekomfort.
Klingen fremstår i en sølvgrå finish monteret med Titanium anodiserede øjer med Zirconium forring.

Alt i alt en flot stangserie som prismæssigt ikke forskrækker og med en aktion som vil tiltale de fleste.

Daiwa Ninja spinnehjul

Daiwa Ninja har været vores favorithjul gennem de sidste 3 sæsoner og med opgraderingen i 2019 med LT konceptet (Light & Tough) er der endnu endnu mere kraft og slidstyrke. Den nye "motor" med "Tough Digigear" forøger hjulets levetid med hele 150% i forhold til den gamle model. Ninja er et vanvittigt velkørende hjul, som udstråler kvalitet som man ikke ser på andre hjul i denne prisklasse.

Få fiskeline med til specialpris

Vi har en spolemaskine klar og monterer line på hjulet hvis det ønskes. Vælger du en helt klassisk nylonline kører vi Berkleys XL line på. Det er verdens mest testede fiskeline. Den holder til rigtig meget. Da vi er lidt nørdede og vil være sikker på, at linen er mere en ok, har vi valgt Berkleys 9 trådede 9X line. Den er super glat og rund og opfører sig eksemplarisk under fiskeri. Vi spoler ca 150 meter line på hjul, så den er klar til kamp, når du modtager pakken.

Linevalg

Vi du fiske i søen efter ørreder er fletlline i 0,10mm - 0,12mm rigeligt. Vil du fiske havørred på kysten er 0,12mm-0,14mm et godt valg. Jo tyndere line du vælger, jo længere kaster du. Vælger du lidt kraftigere line er slidstyrken med dig

  

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.