Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Fiskesæt - Berkley Cherrywood /Abu Max STX

Varenr.: 818-CHWSTX

Berkley Cherrywood spinnestang


Ny og opdateret udgave, af den velkendte og enormt populære Cherrywood-serie. En serie af lette spinnestænger, der dækker det meste indenfor almindeligt let spinnefiskeri til en særdeles overkommelig pris. Monteret med kork og stærke stangøjer, er Berkley Cherrywood en rigtig fin all-round stang, der fås i mange længder og kastevægte. Vi har valgt 3 modeller ud og sammensat dem med en velkørende fiskehul fra Abu, nemlig den helt nye Revo Max STX hjul med hele 6 kuglelejer.


Alle 3 sæt kan anvendes til Put & Take fiskeri, til kystens havørreder og blandet søfiskeri efter aborre og ørred.

Vanlig pris: NOK 1 807,00

Special Price NOK 776,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information


Berkley Cherrywood spinnestang - 8' eller 9'

Ny og opdateret udgave, af den velkendte og enormt populære Cherrywood-serie. En serie af lette spinnestænger, der dækker det meste indenfor almindeligt let spinnefiskeri til en særdeles overkommelig pris. Monteret med kork og stærke stangøjer, er Berkley Cherrywood en rigtig fin all-round stang, der fås i mange længder og kastevægte.

   

MAX STX 30 Hjul

Max STX, er et er hjul med seriøs performance kombineret med et kanon lækkert design. Med 5 kuglelejer, 1 rulleleje alt sammen pakket ind i et letvægts grafit hus samt rotor. Netop dette hjul er designet med Rocket Line Management system plus Everlast bail system. Et kanon godt hjul, til en fornuftig pris.

   

Få fiskeline med til specialpris

Vælg om du vil have fiskeline med i sættet Vi en en helt speciel lav pris, hvis du ønsker fiskeline med i købet. Du kan vælge imellem en klassisk nylonline eller den nye 5 trådet fletline Berkley X5 fletline. Vi påspoler hjulet med den ønskede line, så sættet lige er klar til brug

Normalprisen for de forskellige sæt er 

stang med Max STX 10 hjul  1098,-

Normalpris  for fiskelinerne er 

Berkley Trilene XL op til 250 meter - 70,-

Berkley X5 fletline 150 meter  180,-

TOTAL: 1278,- 

Nu fra: 549,-

  

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.