Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fjällräven Karla Pro Trousers W - Laurel Green

Varenr.: 89726-625

Slidstærke friluftsbukser med Regular Fit i børstet G-1000 Silent. Bukserne har et avanceret snit, som giver ekstra bevægelsesfrihed, samt seks praktiske lommer.

NOK 1 837,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Bukser fra Fjällräven

- Slidstærke trekkingbukser i G-1000 Silent.
- Konstrueret snit med leddelte ben og præ-formede knæ.
- En benlomme med lynlås og en med knap, sidstnævnte med en indvendig telefonlomme.
- Lomme til multi-værktøj.
- To håndlommer, to baglommer med knappede flapper.

   

Slidstærke og alsidige friluftsbukser, der er lige så velegnede til vandreture i fjeldene som til traveture i skoven. Bukserne er fremstillet af vindtæt og vandafvisende G-1000 Silent med en let børstet overflade. Pasformen er klassisk med almindelig talje, og denne Pro-model har et nyt, velgennemtænkt snit, som sidder bedre og giver større bevægelsesfrihed – også selvom benene er lidt smallere end normalt. Knæene og buksebagen er anatomisk formede, og taljen er lidt højere bagtil, så bukserne sidder godt, når du bærer en rygsæk. Der er to benlommer, den ene med lynlås og den anden med knapper; sidstnævnte har også en indvendig netlomme til en mobiltelefon. Bukserne har også to forlommer og to baglommer med klap. Benafslutningerne har standardlængde, og bukserne kan derfor lægges op, så de passer til enhver højde.

 

Specifikationer:

Yderstof: G-1000® Silent: 65% polyester, 35% cotton
Køn: Dame
Koncept: Trekking
Vægt: 400 g i størrelse 38
Pasform: Regular Fit

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.