Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fjällräven Kiruna Padded Parka Acorn

Varenr.: F89644

Lang og letforet hverdagsparka med fast, justerbar hætte. Parkaen er lavet af slidstærkt G-1000 Original materiale, som kan modstå vind og regn, og som er lavet af genbrugspolyamid. Det syntetiske fyld, G-Loft Supreme, sikrer, at du kan holde varmen, selv under fugtige forhold. Parkaen er perfekt som hverdagsjakke i årets kolde måneder, og det slidstærke ydermateriale gør den også velegnet til gåture i skoven.

NOK 4 240,00

Varen er ikke på lager

Produkt Information

Produkt Information

Modellen er lang, så den varmer over bagdel og lår, og tovejslynlåsen på forsiden er forsynet med en beskyttelsesklap på både indersiden og ydersiden, som forhindrer den kolde blæst i at trænge ind. Der er en brystlomme og to lommer til hænderne, alle med lynlås. Taljen kan justeres med knapper på ryggen. Jakken har desuden trykknapjustering ved manchetterne. Jakken kan voksbehandles med Greenland Wax, så den yder ekstra beskyttelse mod blæst og regn.

 

Egenskaber

- Med hætte

- Tovejs lynlås

- Jakke med 4 lommer

 

Specifikationer

Vægt: 880 g

Vægt af fyld: 80 g

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.