Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Geoff Anderson Teddy

Varenr.: 880-3431834385
Teddy - varm vamset trøje i Polarttec - til dig der ikke vil gå kold...
NOK 1 837,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

KØB OG STØT

Danmarks Sportsfiskerforbund har i samarbejde med Geoff Anderson fået produceret en specialudgave af den miljøvenlige fleecetrøje Teddy. Overskuddet af salget går til kampen for et bedre lystfiskeri – i en rig natur med flere vilde fisk. Din støtte tæller!


Danmarks Sportsfiskerforbund kæmper for et bedre lystfiskeri, og vi har brug for din støtte!

Derfor har vi lanceret en helt ny fleecetrøje i samarbejde med det miljøvenlige tøjmærke Geoff Anderson. Overskuddet fra salget går til vores videre kamp.

Teddy kan købes for 1.299 kr., eller du kan få et direkte medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund i resten af 2019 + hele 2020 + Teddy for kun 1.499 kr. (medlemskabet har en værdi af 395 kr.)

Med dit køb støtter du blandt andet:
• Juniorlederkurset for unge
• Lystfiskeriets Dag
• Den Sjællandske Grusbande
• Danmarks Sportsfiskerforbunds natur- og miljøteams
• Uddannelse af frivillige i restaureringsarbejde
• Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskeinstruktører
• Projektet “Fiskeskoler for flygtninge”

Vi arbejder blandt andet for:
• Flere vilde fisk og et bedre vandmiljø
• At alle havbrug kommer på land i lukkede, recirkulerede anlæg
• At vandløb slippes fri af spærringer
• At flere lystfiskere får glæde af lystfiskeriet
• Strengere regulering af garn- og redskabsfiskeri i fjorde og flaskehalse

Teddy er fremstillet i en 360 grams fleece med en såkaldt high pile konstruktion. Teddy er åndbar og regulerer kernevarmen takket være den hævede fiberstruktur. Flade, elastiske sømme, utroligt blødt materiale og ekstrem holdbarhed er nogle af styrkerne ved Teddy.

Får du kolde fingre, så kan de let varmes ved at stikke tommeltotten gennem det lille hul ved håndleddet. Trøjen/jakken er komfortabel at have på og ideel som yderbeklædning i køligt vejr. Og så er den naturligvis perfekt som varmt mellemlag i de kolde måneder.

En vinklet YKK® lynlås forhindrer, at lynlåse fra andre beklædningslag ligger oven på hinanden, hvorved man undgår, at kulden kan passere gennem dem. En automatisk lås holder lynlåsen sikkert på plads, så den ikke glider op. Zip guard minimerer hudirritation. Krave i Rentex® modstår slitage fra skægstubbe.

Teddy giver dig høj varme og god åndbarhed, og Polartec ® Power Stretch ® sikrer dig optimal bevægelsesfrihed. Teddy er det ideelle basislag under åndbare waders og fiskejakker.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.