Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Geoff Anderson Thermal3 Overall

Varenr.: 882-TH3
Denne vamsede og utroligt bløde fleece har nogle rigtig gode egenskaber og holder dig varm under kolde og våde forhold. Et perfekt mellemlag til dig som ikke gider at være indendøre, selv når det er hundekoldt. Læs mere...
NOK 1 837,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Geoff Adnerson Thermal3™ Overall

Denne vamsede og utroligt bløde fleece fungerer rigtig godt og holder dig varm under kolde og våde forhold. Et perfekt mellemlag til dig som ikke gider at være indendøre, selv når det er hundekoldt.

Introduktion

Designet med en tolerant pasform inklusiv fire-vejs strækbare sidepaneler. Et funktionelt mellemlag. Thermal3™ Overall er en del af Polartec® genanvendelsesteknologi, og denne overall øger grænserne for stofvidenskab og miljøteknik. Hvis du ønsker at øge bæredygtigheden af dit fisketøj, er dette modellen, der vil hjælpe dig med at få det til at ske. 360 gram Polartec® ThermalPro® Shearling-fleece med høj konstruktion. 

Thermal3™ Overall er super åndbar og regulerer kernevarmen takket være den ophøjede fiberstruktur. Flade elastiske sømme, som er utroligt bløde at røre ved, men alligevel ekstremt holdbar.

Sidepanelgitterkonstruktionen skaber åbne luftkanaler for forbedret åndbarhed. Det er super strækbart og i kombination med Shearling får du den bedste ydelse, og varme kombineret med en uovertruffen bevægelsesfrihed.

Thermal3 Overall er med stærke YKK® lynlåse. Lynlåslomme beskytter huden, og minimerer dermed hudirritation. 

To-vejs center lynlås foran.

4-vejs strækbar “åben sok”, der holder overall'en på plads og som gør det nemmere for dig, når du tager waders på.

 

Lommer

Thermal3™ Overall har en brystlomme, der giver rigelig opbevaring til mindre genstande. YKK® lynlåsen med auto-lås, holder lynlåsen sikkert på plads, så den ikke glider ned. Alle lommer er designet til at modstå både saltvand og de fine sandpartikler/materialer, vi støder på, når vi fisker. 

 

Stof

Det høje loft på fibrene fanger varm luft for effektiv isolering. Hydrofobe Polartec®- fibre afviser vand, stoffet opnår hurtig tørretid. Dette giver dig varme og komfort. 

En mangfoldig række strikketeknikker skaber unikke overfladestrukturer uden at ofre ydeevnen.

Unikke efterbehandlingsteknikker sikrer, at hver strikkekonstruktion har det rigtige udseende, og den rigtige følelse. Tekniske fibersammensætninger opretholder en blød struktur og luftlommer til termoregulering og åndedrætsevne.

Strikket med premium genandvendeligt polyestergarn er Thermal3™ Overallen hyggelig, elastisk og stilfuld. Ikke al shearling er skabt ens. Fleece i lav kvalitet kan pilles fra hinanden, falme og negativt påvirke dit tøjs udseende og ydeevne. Med autentisk Polartec® Shearling vil du se og føle forskellen. 

Sidepaneler i 4-vejs strækbar Polartec® Powergrid stof. En geometisk konstruktion til generering af målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.

Overfladen absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden for en effektiv fordampning. 

Netdesignet skaber også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden.

Polartec® er verdens førende inden for innovative og bæredygtige tekstilløsninger. 

Funktionalitet

 • Polartec® Powerstretch® sidepaneler

 • Polartec® Power gitter teknologi

 • Varme uden esktra vægt

 • Hurtig tørring

 • Zip guard

 • 3 YKK® Lynlåslommer

 • Holdbar som ingen anden fleece

 • Høj åndbarhed

 • Genanvendt og genanvendelig

 • Flade elastiske sømme

 • Stærkt lommefor

 • Licenseret Polartec® stof

 • Designet i Danmark

 • Fremstillet af dansk ejet fabrik

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.