Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Geoff Anderson Xera4 jakke

Varenr.: 880-Xera4

Vind- og vandtæt jakke, som klare de fleste fiskesitutioner. Jakken er lidt længere end normale vadejakker, så derfor populær blandt å fiskere. Læs mere omkring produktinfo.

NOK 3 675,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Funktionaliteter

Jakken har et nyt og effektivt lukningssystem ved håndledene, som kan justeres let.

Xera 4 har tre lommer: To store vandtætte skrå lommer, der er integreret i designet. Disse lommer kan også passe til de store CF-kasser. Inde i venstre lomme er der en løkke til fastgørelse af f.eks. Deres "Pin on reel".

 På bagsiden af ​​jakken er en stor lomme, der passer til alt fra en stor grejboks til frokost og vand. En lodret lyslånslomme, sikret med en YKK® AquaGuard® lynlås, giver dig adgang til lommen på bagsiden af jakken.

Pasform

Xera 4 er udviklet til aktivt brug. Længden på jakken er skræddersyet til en forbedret bevægelsesfrihed under stortset alle fiskesituationer.

Den drejelige hætte følger hovedets bevægelser. Ideel, hvis du har f.eks. briller på.

Taljen kan justeres med en hånd, og håndledet har et nyt og effektivt, let at bruge, lukke-system.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.