Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Grågæs jagt pakke - Power hunter, lokkegæs og lokkekald

Varenr.: 969-pakkegraagaas

Det ultimative samlede sæt til gåsejagt. Dette sæt indeholder de tre vigtigste ting til jagten efter grågæs. Alt er i højeste kvalitet, som giver dig den optimale mulighed for en succesfuld jagt.

Vanlig pris: NOK 5 999,00

Special Price NOK 5 513,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Pakken består af følgende:

- 6 stk. Avarian-X lokkegæs
      1 x vagt (Sentry)
      2 x gående (Walkers)
      3 x fouragerende (Feeders)

- 6 x montagepind i en kraftig kvalitet, så gæssene står stabilt selv i hård blæst
- 1 x bæretaske med 6 rum.
- 1 x power hunter
- 1 x Dangate Lokkekald til Grågæs

 

Avarian-X grågæs lokkere

Lokkegæssene er fremstillet i et blødere og mere fleksibelt plastmateriale end andre lokkegæs på det danske marked. Fordelen er blandt andet, at fuglene også i frostgrader kan tåle at blive brugt uden at risikere revner. Du kan nemt og hurtigt fjerne is og sne på lokkegæssene med et let slag eller tryk.

Avian-X Pinktfoot er malet med den samme revolutionerende matte og ultravedhæftende maling, som du kender fra Avian-X lokkeænder. Gæssene skinner ikke ved test med UV lys, som efter sigende svarer til gæssenes syn, og malingen skaller ikke af. Et velkendt problem med billigere lokkefugle.

 

Dangate Lokkekald til Grågæs

Lokkekaldet til grågæs fra Dangate er særdeles velegnede til begyndere, da den er super nem at bruge. Fremstillet i holdbare materialer sikrer dig grågæs langt ud i fremtiden. Kræver ikke brug af back pressure teknik.

 

Power hunter

Power Hunter Blind KW1 fra amerikanske Avery er et ekstremt let og alsidigt liggeskjul med god plads, så du har 360 graders udsyn.

Power Hunter har en buet flip top, der gør den nemt at kigge rundt, og du har plads til at bruge dit lokkekald.

Brug dit Power Hunter liggeskjul med et Killer Weed camouflage cover, som er meget velegnet til stubmarker, græs eller siv områder.

Den kraftige aluminiumsramme kan foldes ud og  give dig en samlet længde på 178 cm i længden, 71 cm i bredden og 56 tommer i højden. Liggeskjulet har en god polstret nakkestøtte og sæde, så du kan ligge komfortabelt en hel dag på jagt.

Oftest vil gæs lande ude midt på en mark, hvor det er muligt for dem at finde et naturligt skjul.

Så for at få det maksimale udbytte af gåsejagten, vil det være nødvendigt med et liggeskjul, så du kan komme dels i dækning, ligge tæt på lokkefuglene, men ikke mindst være der, hvor gæssene naturligt vil lande.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.