Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Greys K4ST - Fluefiskesæt # 5

Varenr.: 166406

Er du også facineret af fluefiskeri og vil du gerne prøve kræfter med en spændende verden af fluer, fluekast og store oplevelser med fight med fisk. Greys i England har sammensat et rigtig fint sæt til ørredfiskeri i f.eks. Put & Take og de mindre åer herhjemme. Det eneste du mangler er vand, et par fluer og lidt forfangsmateriale. I sættet finder du en let kulfiberstang med medium aktion som gør kastene nemme og ubesværede. Et grafit hjul som er monteret med en klassisk WF line som er flydende og som gør det nemt at komme fra start. Der er ligeledes påsat et forfang, så det er bare at komme afsted til vandet. 

Vanlig pris: NOK 1 412,00

Special Price NOK 988,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.