Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Guideline Coastal 2.0 flydende skydehoved

Varenr.: 850-ctl-20F

Guidelines nye Coastal skydehoved er et avanceret og effektivt skydehoved til både sø- og kystfiskeri. Det afbalancerede slydehoved er medium i længde og genererer lange kast med lethed, mens det stadig opretholder en kontrolleret linebue.


Linen har et komplekst tilspidset design med et “Power-Boost” -område i forenden lige før frontaperingen. Dette hjælper med at holde momentum i linens ”turnover” også under vanskelige modvind-forhold. I den nye 2.0 version vil du også fornemme en forbedret "sidestabilitet" som giver mere præcise kast under forhold med sidevind.


 

NOK 847,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

2 farvet line

Den nye line er med en transparent og ”stealthy” spids som flyder over i en mat lysgrøn( flydende) og mat lysblå (intermediate) bagende. Både for og bagende er, fra fabrikken, monteret med små fine løkker og med påtrykt lineklasse, så den er nem at identificere.

Coastal 2.0 skydehovederne er bygget på Guideline DC-kerne (Direct Contact), der kun strækker sig 6% og giver dig derfor stor følsomhed og forbedret krogningsevne sammenlignet med normale kerner, der strækker sig op til 20%.

TLT (Triple Layer Technology)

En kompleks line med en større tæt- og hårdhed i belægningerne på disse liner hjælper med at forme fremtidens flueliner. En ny, revolutionerende kemisk formel og tre forskellige belægningsmaterialer styrer hårdhed såvel som hukommelse og tæthed i forskellige dele af linen. Dette skaber bedre kastegenskaber, mere effektivt fiskeri og hug-detektering samt ikke mindst øget holdbarhed.

TLT teknoligien har givet Guideline chancen for at udvikle liner, der flyder godt og som skyr vand bedre og mere effektivt end nogen liner de har haft i programmet.  

 

Bæredygtigt fiskeri

Guidelines øko-vision er ren hele vejen igennem, hvilket betyder mindst mulig miljøpåvirkning. Denne flueline har en polyurethanbelægning i stedet for PVC, der udskiller skadelige blødgørere (phthalater) i vandet. Guidelines emballage er lavet af genbrugspapir med vandbas

 

AFTM LÆNGDE VÆGT
# 6 9,3 m  16 gram
# 7 9,4 m  18 gram 
# 8 9,5 m 20 gram Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.