Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Guideline Coastal Evolve Slow Intermediate

Varenr.: 104583

Den nye og opdaterede Coastal line fra Guideline er en fremragende kortklumpet WF line, som egner sig perfekt til kystfiskeri. Under vadefiskeri er dit bagkast væsentligt tættere på vandoverfladen, så derfor er en kortklumpet line at foretrække, da den vender hurtigere i frem- og bagkast. Risikoen for at linen rammer vandet er derfor mindre. Densiteten er "Slow Intermediate" som gør at linene ligger lige under bølgerne og derfor ikke får afdrift af vindenVanlig pris: NOK 977,00

Special Price NOK 877,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Til forskel for den populære gamle model har den nye fået en kraftigere fronttapering, tyndere runningline og en glattere coating.

 

 

 

Til dette produkt anbefaler vi:

Om du fisker i åen, søen eller på kysten er en linekurv en fantastisk ekstra hjælpende hånd til at holde styr på linen, så den ikke sætter sig fast på sten, i tang, tidsler og andre irriterende vækster. Det giver et roligt og problemfrit fiskeri og naturligvis også længere kast. For at få det fulde udbytte og lang levetid på din kostbare flueline, er det en god ide at smøre den jævnligt. Linedressing giver en meget lav friktion i stangens øjer og øger kastedistancen betydeligt. Det giver også et mærkbart mindre slid på fluelinen, så vi anbefaler dig, at benytte linedressing inden fisketuren.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...