Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Guideline FIR SKIN CGX Mittens - fiskehandsker

Varenr.: 883-01-04
Lækker varm handske med en vind- og vandtæt stretch membran som holder hænderne lune i koldt og vådt vejr. Læs mere under produktinformation
NOK 493,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

FIR SKIN CGX Mittens

Ekstra varm model med en vind- og vandtæt stretch membran som holder hænderne varme i koldt og vådt vejr. Foret er kanalstrikket polyester for optimal isolation og transport af fugt. FIR Skin indeholder den nyeste teknologi "FIR" (Far Infra Red)  som har den gode egenskab, at det holder på kroppens naturlige varme. Handsken er lavet et tyndt og fleksibelt materiale som ikke "klumper" og nedsætter følsomheden, når du har stangen i hånden.  

Fir-Skin CGX består af: Polyester 62%, Spandex 10%, Grafitt 13%, Ceramic 9%, TPU 6%.

Størrelser: M-XXL.  (XL svarer til str. 10)

Farve: Sort med orange inderside.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.