Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Guideline The Trout Mug

Varenr.: 899-GLTM1

Denne kop er fremstillet i stål og i en generøs størrelse (360 ml) - perfekt til at drikke en dampende varm kop kaffe, eller du kan bruge den til havregryn om morgenen. Koppen har en solid emalje, der tåler meget varme, før den revner. Du kan placere koppen tæt på ilden for at holde indholdet varmt eller lægge det på primus til hurtig opvarmning. Sæt ikke koppen i mikrobølgeovnen. Læs mere under produktinformation...


NOK 127,00

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Ørred (Salmo Trutta) er en europæisk art inden for laksefamilien som har spredt sig til passende miljøer over hele verden. Ørredstammer er meget forskellige og meget tilpasningsdygtige. Fra smukke skabninger som de små gyldne bækørreder via store ørredstammer, der lever det meste af deres liv i en store søer til havørreden, der jager langs vores kyster

Denne kop er fremstillet i stål og i en generøs størrelse (360 ml)  - perfekt til at drikke en dampende varm kop kaffe, eller du kan bruge den til havregryn om morgenen. Koppen har en solid emalje, der tåler meget varme, før den revner. Du kan placere koppen tæt på ilden for at holde indholdet varmt eller lægge det på primus til hurtig opvarmning. Sæt ikke koppen i mikrobølgeovnen.

  • Kan vaskes i opvaskemaskinen.

  • Undgå at bruge eddike og stærke rengøringsmidler med en polerende effekt. det kan beskadige belægningen.

  • Forskellige fødevarer og drikkevarer kan give  pletter i emaljen og er helt harmløse og det er charmerende med lidt patina!

  • Leveres i en papæske med flotte motiver, der er velegnede som gaveæske.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.