Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Hardy Cascapedia Color Edition 4'' Salmon #10/11

Varenr.: 802-CAS
Hardy har i en begrænset antal fremstillet en af fluehjulenes største ikoner i specialfarver - nemlig det berømte Hardy Cascapedia. Læs mere under produktinformation....

Vanlig pris: NOK 6 361,00

Special Price NOK 5 654,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Cascapedia 4'' Salmon #10/11

Hardy introducerer en af fluehjulenes største ikoner i nye farver. Hardy Cascapedia - Et klassisk fluehjul der nærmest ingen præsentation kræver, uden tvivl Hardys mest omtalte hjul gennem tiderne og med god grund. Denne lettere udgave af tidens mest klassiske fluehjul er som skabt til de moderne stænger og kræsne lystfiskere, som vil have det hele, funktionalitet, smukt tidløst design og ikke mindst det historiske vingesus. Udviklet og produceret i Alnwick, England.

Vægt: 397 gr.

Linekapacitet: WF11 + 290m 30lb dacron

Diameter: 102mm

Bremse: Skivebremse

Farver:  Orange, Blue og British Racing Green

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.