Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hardy Zephrus AWS 11'6" #6/7

Varenr.: 120175
Zephrus - et luksusvåben til havørred og laks.
NOK 9 896,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Denne 11'6" er et let og handy våben og som virkelig er hurtig på aftrækkeren, uden det går ud over sensitiviteten. Det er en drømmestang til de danske åer og fisker du i de mindre norske elve, så er den så kraftfuld, at du kan dække overraskende mange pladser.

Hardy Zephrus AWS eller "All Water Series" er designet til at bygge bro mellem det lette ferskvandsfiskeri og det tunge fiskeri i saltvand. Alle modeller kan tåle saltvand og er monteret med stærke hjulholdere med carbon eller alu indlæg. Aktionen er hurtigere og du får mere kraft at kaste med end FWS serien.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil slangeringe. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Se Hardy Zephrus i butikken og prøv den i vores kastepool.

Længde:  11,6"

Transportlængde: 93 cm

AFTM: # 6/7 eller 25-27 gram

Vægt: 184 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.