Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hardy Zephrus AWS 12'6" #7/8

Varenr.: 120176
Zephrus - et luksusvåben til havørred og laks.
NOK 10 885,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Zephrus 12'6 er en Kompakt og potent tohåndstang som kun kræver et kort aftræk for at levere lange præcise kast. Her er virkelig en stang hvor rutinerede laksefiskere vil kunne udfordre selv de sværeste fiskepladser.

Hardy Zephrus AWS eller "All Water Series" er designet til at bygge bro mellem det lette ferskvandsfiskeri og det tunge fiskeri i saltvand. Alle modeller kan tåle saltvand og er monteret med stærke hjulholdere med carbon eller alu indlæg. Aktionen er hurtigere og du får mere kraft at kaste med end FWS serien.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil slangeringe. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Se Hardy Zephrus i butikken og prøv den i vores kastepool.

Længde:  12'6"

Transportlængde: 100 cm

AFTM: # 7/8 eller 30-34 gram

Vægt: 204 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.