Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hardy Zephrus AWS 13'6" #8/9

Varenr.: 120177
Her leverer Hardy en stang med saft og kraft og fiskeglæde i overflod - uanset vandstand...
NOK 12 299,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

En 13'6" er en længde og en stang med så mange ressourcer, hvor næsten ingen elve er for store. Er du en dreven kaster og kan du fyre op under et 36 grams skydehoved, så kan du også dække stort set alle fiskepladser. Her leverer Hardy en stang med saft, kraft og fiskeglæde i overflod - uanset vandstand.

Hardy Zephrus AWS eller "All Water Series" er designet til at bygge bro mellem det lette ferskvandsfiskeri og det tunge fiskeri i saltvand. Alle modeller kan tåle saltvand og er monteret med stærke hjulholdere med carbon eller alu indlæg. Aktionen er hurtigere og du får mere kraft at kaste med end FWS serien.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil slangeringe. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Se Hardy Zephrus i butikken og prøv den i vores kastepool.

Længde:  13"6"

Transportlængde: 107 cm

AFTM: # 8/9 eller 34-38 gram

Vægt: 215 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.