Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Härkila Mountain Hunter Hybrid bukser

Varenr.: 110122629

Mountain Hunter Hybrid trousers er lavet til aktiv jagt i uvejsomt terræn med omskifteligt vejr. Bukserne er vandtætte bagpå fra top til bund samt på stykket fra knæene og ned foran. På lårene og knæene er bukserne vandafvisende og vindtætte. Det gør dem ideelle til jagter, hvor man bevæger sig meget, og hvor man kan forvente både blæst og lette regnbyger.

NOK 2 826,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Mountain Hunter Hybrid bukserne har et aktivt snit og er lavet i et både åndbart og strækbart ArcStretch®-stof. De er vandtætte bagpå i buksernes fulde længde samt foran på underbenene, og de har en indbygget HSP® Härkila Storm Pro-membran, der gør bukserne åndbare og vindtætte. Bukserne har derudover fået en vand- og smudsafvisende Durable Water Repellent (DWR)-behandling, og på knæene og ved anklerne er de forstærket med ekstra slidstærkt stof. Bukserne har to åbne forlommer samt to lommer på lårene med lynlås. I den højre lårlomme er der en patronholder til fire riffelpatroner. Bukserne har derudover dobbelt knaplukke, ventilationslynlåse bag på overlårene samt justeringsremme bag på knæene og ved anklerne.

 

Egenskaber

- Bukserne er vandtætte bagpå og forneden på benene foran
- Vindtæt W/R-behandlet front foroven på bukserne
- Lukning med dobbelte trykknapper
- Toplommer med nem adgang
- Rummelige lårlommer med lynlås
- Ventilationslynlåse over benlommerne

 

Overordnet materiale: 100% Polyester, Børstet jersey, Børstet, DWR

 
Technologies: HSP® 3-lags

 

Størrelsesguide

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.