Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Härkila Mountain Hunter Hybrid Jakke Willow Green

Varenr.: 100118729

Mountain Hunter Hybrid jacket er lavet til aktiv jagt i uvejsomt terræn med omskifteligt vejr. Jakken er vandtæt på skuldrene og på overdelen af ærmerne, som er de områder, der er mest udsatte for regn. Resten af jakken er vandafvisende og vindtæt. Det gør den ideel til jagter, hvor man bevæger sig meget, og hvor man kan forvente både blæst og lette regnbyger.

NOK 3 158,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Mountain Hunter Hybrid jacket har et aktivt snit og er lavet i et både åndbart og strækbart ArcStretch®-stof. På skuldrene og overdelen af ærmerne er jakken vandtæt, og den har en indbygget HSP® Härkila Storm Pro-membran, der gør jakken åndbar og vindtæt. Jakken har derudover fået en vand- og smudsafvisende Durable Water Repellent (DWR)-behandling. Både på underarmene og på den nederste del af ryggen er den forstærket med ekstra slidstærkt stof. Jakken har to skråtstillede, rummelige frontlommer med lynlås samt radiolommer på begge sider af brystet med hul til antenneudtag. På indersiden har den en mindre inderlomme i netstof til mobiltelefon eller lignende. Jakken har en aftagelig hætte, 2-vejs-lynlås, justerbare manchetter, og den kan justeres i hætten og i bunden med et elastisk snoretræk.

 

Egenskaber

- Vandtætte skuldre og overarme
- Vindtæt W/R-behandlet torso
- Aftagelig hætte
- 2-vejs lynlås i midten foran
- Radiolommer med lynlås
- Forstærkning på lænden og nederst bag på ærmerne

 

Overordnet materiale: 100% Polyester, Børstet jersey, Børstet, DWR

 
Technologies: HSP® 3-lags

 

Størrelsesguide

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...