Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Härkila Roebuck Hunter Sneaker

Varenr.: 300115197

Roebuck Hunter Sneaker er et par meget fleksible og lette jagtstøvler til pürschjagt. Støvlerne er blevet fremstillet i et tæt samarbejde med erfarne buejægere for at skabe et stykke fodtøj, der tillader jægeren at bevæge sig så lydløst som muligt. Støvlerne har en vandtæt HWS-membran.


NOK 2 119,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Roebuck Hunter Sneaker vejer kun 414 gram per støvle og er lavet i et strækbart materiale, der slutter tæt om foden. Det får det til at føles som om, at man trækker et par tykke strømper på fødderne, når man tager støvlerne på. Støvlerne er forstærket med slidstærkt ruskind og har et unikt snøresystem, der gør, at støvlerne sidder tilpas tæt om anklerne. Sålen er på den ene side så smidig, at man tydeligt fornemmer det underlag, man går på, men samtidig så affjedrende, at man ikke bliver træt i fødderne, selvom man bærer støvlerne en hel dag. Roebuck Hunter Sneaker har Härkila Weather System® (HWS)-membran, der gør støvlerne vandtætte.

 

Egenskaber

- 6"
- Produkt speciallavet til pürsch
- HWS-membran med stretch
- Overdel i mesh med stretch
- Ekstra fleksibel ydersål

 

Specifikationer

Farve: AXIS MSP® Forest green

Vægt: 414g EU43
Læst: Almindelig pasform
Sålsystem: Roebuck Hunter
Sålsystemtype: Ekstra fleksibel
Skaft: Ingen
Indersål: Essentials
Overlæder: Ruskind/mesh med stretch
For: HWS®-membran med stretch

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.