Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Henne Pet Food Energitilskud

Varenr.: 972-hpfenergi

Energitilskud til din hund, når den virkelig skal præstere. Dette energitilskud øger hundens ydeevne i forbindelse med arbejdsopgave som f.eks. jagt, konkurrence og restitution. 

NOK 57,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Energitilskud til hunde med højt energibehov

Kronch Pemmikan er en energiblok til hunde, der virkelig skal præstere, eller hunde, der af andre grunde har brug for et koncentreret energitilskud.

 

Med Kronch Pemmikan kan man give hunden store mængder let optagelig energi i et lille rumfang. På den måde undgår man overfyldning af hundens mave/tarm-system, men sikrer samtidig at hunden får den mængde energi, den har behov for.

 

Pemmikan kan bruges ved øget behov for ydeevne f.eks. i forbindelse med arbejdsopgaver som jagt og konkurrence eller ved drægtighed, diegivning eller restitution.

 

Kronch Pemmikan består af fedt (fedtprocenten er helt oppe på 58,5 % procent!), fiskemel, byg, majs, ølgær og forskellige vitaminer og mineraler. Det er en ekstrem kalorieplade, som indeholder ca. 6000 kcal. pr. kilo, eller ca. 2400 kcal. pr. plade

Kronch Pemmikan er et fremragende tilskudsfoder til meget hårdt arbejdende og stressede hunde, såsom jagthunde, sporhunde, politihunde, hunde under træning og hunde på udstilling.

Kronch Pemmikan forøger hundens udholdenhed, og gør hunden meget roligere og lettere at styre.

Samt denne tekst: Hundene i Siriuspatruljen på Grønland bliver udsat for nogle af de hårdeste strabadser, man kan forestille sig. Og de elsker det. De er nemlig bygget til at klare både det barske vejr og de fysiske udfoldelser. Desuden bliver de fodret med Kronch Pemmikan på de hårde ture. Derfor er de altid i både fysisk og psykisk topform.

Kronch Pemmikan er udviklet specielt til Slædepatruljen Sirius. Det er lykkedes Henne Pet Food i samarbejde med Siriuspatruljen at fremstille et højenergifoder, der til fulde opfylder hundenes behov under de ekstreme forhold.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.