Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salg

Henne Pet Food Optimal Poppy 13,5 kg. - 8 sække

Varenr.: 9709724489489

Sundt og velsmagende foder til dine hvalpe eller drægtige/digende hund. Energisammensætningen af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, er nøje afstemt for at give hvalpen de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig.


 

Vanlig pris: NOK 3 721,00

Special Price NOK 3 180,00

Leveringstid: 1-3 dager

Produkt Information

Produkt Information

Premium fuldfoder til hvalpe og drægtige eller diegivende tæver

Kronch Optimal Puppy er et sundt og velsmagende fuldfoder af høj kvalitet baseret på frisk laks, og indeholder derfor en betydelig mængde omega 3 og 6-fedtsyrer. Energisammensætningen er nøje afstemt for at give hvalpen de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig.

 

Ved fremstillingen af Kronch fuldfoder benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.

Kronch fuldfoder indeholder en stor del lakseolie og fordi alle ingredienser ekstruderes efter de mest skånsomme metoder, overføres lakseoliens gode egenskaber til foderet.

Foderet er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og en mindre mængde afføring.

 

Ingredienser:

Ris, frisk laks, majs, fiskemel, svinefedt, byg, svineblodmel, fjerkræmel, ølgær, calciumkarbonat, tørrede sukkerroesnitter, tørrede æggeprodukter, hydrolyseret fjerkræprotein, rapsolie, lecithin, vitamin/mineralforblanding, zeolitmineral, DL-methionin natriumklorid, magnesiumoxid, cholinklorid og citronsyre. Tilsat antioxidanter.

  

Energi pr. 100 g

1541 KJ / 367 Kcal

Råprotein

26,0 g

Råfedt

17,0 g

Råfibre

3,0 g

Råaske

9,0 g

Vand

8,0 g

 

Fodervejledning:

 

Leveres ikke til pakkeshop

Bemærk venligst at denne vare p.g.a. vægten ikke kan leveres til en pakkeshop.

Skriv venligts i kommentarfeltet på check ud siden, hvor du ønsker varen leveret. Skriv f.eks. en firmaadresse eller skriv f.eks. hvor fragtmanden må stille varen (dette sker på eget ansvar). 

 

I tilfælde af, at du ikke skriver noget, vil pakken blive leveret til din privatadresse. Hvis ikke du er hjemme ved levering tages pakken retur til fragtcentralen, og du modtager en besked i postkassen om hvordan du kan hente pakken der.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.