Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagt produkter

 

I denne kategori kan du se hele vores udvalg af jagt produkter. Find et stort udvalg af jagtudstyr inden for alle kategorier og til lige nøjagtig din foretrukne jagtform – fra jagttøj f.eks. bukser og støvler, til våben herunder haglgeværer og riflerDu finder naturligvis de kendte våben brands som Blaser, Tikka, Beretta, Browning, Fabarm, Strasser og mange flere – og hos os får du et af Danmarks største udvalg af våben tilbehør og optik til jagt. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores jagt produkter, så står vi altid til rådighed.

 

KategorierViser alle 4020 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 4020 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er du helt klar til efterårets jagter?

Langt de fleste jægere ser frem til den 1. september med spændte forventninger om, hvad den kommende sæson mon vil byde på af fantastiske jagtoplevelser. Mens du går og glæder dig til den første jagt, kan du med fordel tjekke op på, om du står helt skarpt til sæsonstart. Hvis der skal optimeres på udstyret, så kig forbi denne side med jagtprodukter, hvor der i opdelte kategorier er et alsidigt udvalg af våben, ammunition, optik, og udstyr til alle typer af jagt. Her finder du også et stort udvalg at hundeartikler, samt et bredt sortiment af jagttøj og jagtfodtøj, der sikrer din optimale komfort på farten i alt slags vejr. Husk også at Korsholms våbenværksted har mere end 100 års erfaring i vedligehold, reparation og tilpasning af våben. På vores side med værkstedet har du mulighed for at downloade vores prisliste på våbenværkstedets ydelser.

 

Våben

Blandt disse hagt produkter hos Korsholm, har vi et af Danmarks største udvalg af våben. Et af de vigtigste kriterier for en succesfuld jagt er, at du har det rette våben, som passer 100% til dig. Hos Korsholm har vi et bredt udvalg inden for nye våben. Man kan få alt fra standard våben så som rifler, haglgevær, salonrifler, luftgevær, til mere unikke kombinationsvåben og håndvåben m.v.
Hvad enten du er på udkig efter et gevær, et luftgevær, en riffel eller salonriffel, så vil et våbenkøb altid være en relativ stor investering, der kræver den rette rådgivning og et stort udvalg af våben. Det er vores mission altid at sælge dig det helt rigtige våben, som du har glæde af i mange år fremover.

Korsholm fører en lang række kvalitetsvåben, og vores våbenagenturer er nøje udvalgte, så hos os finder du et alsidigt våbensortiment bl.a. fra de kendte brands Blaser, Beretta, Browning, Strasser, Tikka og Fabarm.

Køber du dit våben hos os, får du mere end bare en god våbenhandel. Vi tilbyder således, inden for 3 måneder efter køb, at udføre skæftetilpasning, så dit våben passer unikt til dig.

Hvad enten du lige har erhvervet dit jagttegn, eller er en garvet og etableret jæger, kan du med fordel kigge efter et brugt våben i Korsholms store markedsplads for brugte våben. Her kan du gøre et virkelig godt våbenkøb til en rigtig god pris. Dette gør sig gældende inden for bl.a. haglgevær, rifler, kombinationsvåben og håndvåben i brands som eksempelvis Beretta, Mauser og Browning. Dit jagtvåben er dit vigtigste værktøj på jagten. Den gode jagt starter med jagten på det rigtige våben. Gør det ultimative bedste våbenkøb hos Korsholm. I denne kategori af jagt produkter, har vi et stort udvalg af brugte våben online, og står naturligvis desuden altid til rådighed med god, faglig rådgivning i forhold til køb af våben enten pr. telefon og mail eller i vores fysiske butik i Skjern.

 

På Korsholms våbenværksted har vi mere end 100 års erfaring i at reparere, forbedre, tilpasse og pleje dit våben. Netop vedligehold og ikke mindst sikkerhed er vigtige nøgleord i forhold til dit våben. Læg vejen forbi vores våbenværksted, hvor høj faglighed sørger for, dit våbens træfsikkerhed igen er optimalt.

  

Optik

Det rigtige våben er vigtigt, men gør det ikke alene. Vi har den rette optik til, hvis du skal skyde vildt på lang afstand såvel som optik til drivjagt, hvor man skal kunne skyde på tæt hold og med en lav reaktionstid.

Korsholm forhandler jagtprodukter, og har derfor et stort udvalg af såvel nyt optik ny som brugt optik. Af nyt optik har vi night vision til nattejagt, sigtekikkerter, håndkikkerter og rødpunktsigter til det mere almindelige jagt, og udsigtskikkerter til observering samt afstandsmålere til afmåling. Til at montere optikken har vi montager, ringe og baser. Derudover kan du finde optik tilbehør til diverse rengøring ect. Tjek vores sortiment af optik online, eller læg vejen forbi butikken, så du kan prøve at stå med den optimale optik mellem hænderne. Om du shopper optik online eller i vores butik er underordnet. Begge steder handler du altid optik til en knivskarp pris.

Vores kategori med optik er overskueligt opdelt, hvilket giver dig et øjeblikkeligt og godt overblik over, hvilken optik, vi fører.

På vores webshop kan du under brugt optik finde henholdsvis sigtekikkerter, håndkikkerter og rødpunktsigter.

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten, når du køber optik. Vi fører selvfølgelig gode, velafprøvede og kvalitetsstærke optik brands som eksempelvis Hawke, Aimpoint, Zeiss, Swarovski, og vores veluddannede personale står altid klar til at følge en god handel til dørs. Hos os er høj faglig service en selvfølge. Derfor giver det god mening at tage os med på råd næste gang, du investerer i ny optik.

Hvem ønsker at gå glip af et godt tilbud? Vil du være helt sikker på, de bedste tilbud ikke slipper upåagtet forbi dig, så tilmeld dig vores nyhedsmails, der er inddelt efter interesseområde. Som abonnent på Korsholm nyhedsmails får du løbende tilbud om produktnyheder, aktuelle sæsonvarer samt stærke tilbud på jagtudstyr, nye- og brugte våben og optik plus beklædning. Hos os er der altid gode tilbud at hente, og ved særlige lejligheder giver vi et ekstra slag med tilbudshammeren. Hold derfor skarpt øje med hvilke tilbud, vi kører. Det betaler sig!

  

Beklædning

Dit jagttøj skal give ultimativ komfort og være super praktisk. Iført det rigtige jagttøj kan du holde fokus på jagten og slippe for at bekymre dig om vejret, generende insekter, kamuflage osv. Find det bedste jagt tøj hos Korsholm, hvor sortimentet af jagttøj dækker alt fra camouflagetøj til handsker, regntøj, veste, skjorter, bukser og meget mere. Vi fører kvalitets jagtbeklædning til herrer, kvinde og børn bl.a. i mærkerne Härkila, Seeland og Fjällräven. Shop jagttøj eller andre jagt produkter on- eller offline hos Korsholm – det betaler sig at blive klædt godt på til jagtsæsonen.

 

Jagtudstyr

Hos Korsholm finder du alle slags jagtudstyr og jagt produkter – så det ikke er det, du behøver at gå ned på! Hos os kan du erhverve dig det ultimative camouflageudstyr til alle typer jagt. Vi har det rette udstyr lige fra ansigtsmaling og net til gåseskjul med overtræk. Sortimentet af jagtudstyr omfatter selvfølgelig også et godt udvalg af vildtkameraer, der gør det muligt at observere og overvåge vildt i jagtområdet. Vildtkamera aktiveres ved bevægelse og kan optage enten billeder eller videoer. De moderne vildtkameraer er udstyret med sim-kort således at optagelserne kan sendes direkte til computer eller mobil enhed. Korsholm forhandler de meget populære mærker Bolyguard og Spypoint, og vores medarbejdere i afdelingen med jagtudstyr har, som et ekstra plus, ekspertviden inden for området vildtovervågning.
Under jagtudstyr hører også grej som eksempelvis jagtknive, jagthornskydestokke og bipods, lommelygter og pandelamper samt lokkefugle. Også på det område er vores sortiment alsidigt og til konkurrencedygtige priser.

Pas godt på dig selv under jagten! Sikkerhed kan aldrig vægtes højt nok. Vi har under kategorien jagtudstyr placeret godt og funktionelt udstyr, som sørger for at skærme dine øjne og ører under jagten. Vi har et alsidigt udvalg af såvel skydebriller som høreværn i mange udformninger og stort set alle prisklasser. Kig forbi jagtudstyr og bliv opdateret inden du skal afsted på din næste jagt.

 

Fodtøj

Har du fået våde og kolde fødder – kan resten sådan set være lige meget . . .  Lad os hjælpe dig med at finde det helt perfekte fodtøj til jagten. I mærker som eksempelvis Härkila, Gubs og Hanwag har vi et righoldigt udvalg af forskellige typer gummistøvler, støvler og fritidssko. Se også nærmere på vores udvalg af waders, der tilmed omfatter neopren-waders til de mere kuldskære. Til vedligeholdelse af dit fodtøj har vi et stort udvalg af plejemidler.

 

Våben tilbehør

Når våbenkøb og det rigtige jagtoutfit er på plads, bør du også tænke på det nødvendige, og i visse tilfælde lovpligtige, våben tilbehør, der skal anskaffes. Hos Korsholm kan du købe forskellige typer våbenskabe alt efter behov. Du kan her ligeledes supplere dit våbenkøb med geværrem, våbenkuffert, den rette lyddæmper og passende rensegrej.

 

Ammunition

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig med at finde den helt rigtige ammunition til din næste jagt. Vores dygtige medarbejdere, med høj faglig ekspertise, har ombyggeligt udvalgt et kvalitets- og prisstærkt sortiment af riffelpatroner, haglpatroner, salonpatronerlufthagl samt pistol ammunition. Derfor går du hos Korsholm aldrig forgæves efter det, du skal bruge, hvad enten det er til turen på skydebanen, ammunition til bukkejagten eller jagt på ræv eller fasaner. Er du interesseret i genladning, har vi også en særskilt kategori for det område.

 

Hundeartikler

Ud over alt til jægeren har vi selvfølgelig også alt til jagthunden og de der tilhørende jagt produkter – både til dens pasning, pleje, træning samt kvalitetshundefoder. I afsnittet for hundeartikler finder du blandt andet kam, børste og hundeshampoo samt gode hundekurve, hundeskåle, hundetegn og transportkasser. Til træning af din jagthund sælger vi forskellige typer dummy, halsbånd, liner og andet tilbehør.