Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagttøj til kvinder

 

Mange siger at der ikke findes dårligt vejr men kun dårlig beklædning. Det kan de til dels have ret i. Det gælder om at tilpasse sit jagttøj til vejrforholdene, og for at kunne dét i Danmark, er det nødvendigt med et godt klædeskab, hvor det mest nødvendige jagttøj som jagtjakker til kvindervestehatte og caps er til stede. En kold morgen er intet problem med det rigtige jagttøj, og for at kunne holde varmen er de rigtige jagtbukser til kvinder, lige så vigtige som jakken. Alle dette jagttøj er i højeste kvalitet og kommer fra kendte brands som Härkila, Seeland og Fjällräven.

 

Køn
Brand
Kategori

Viser alle 258 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 258 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dame beklædning

Af damebeklædning kan du finde en lang række af kvalitetstøj til udøvelse af jagt eller til outdoor brug. Du finder bl.a. et stort sortiment af jakker og bukser. Noget som kendetegner vores udvalg af damejakker og damebukser er, den gode kvalitet, store komfort og stilfulde design. Det er vigtigt for os at have noget til alle typer kunder, så derfor har vi et ekstraordinært stort sortiment af jagttøj til kvinder. Hos os finder du stilfulde og funktionelle jakker til kvinder fra de velkendte brands, Fjällräven, Härkila, Seeland samt flere. Det samme er gældende for vores sortiment af jagtbukser til kvinder. Du kan finde bukser med stor komfort til enhver lejlighed fra nogle af det mest populære outdoor mærker i Europa.

Handsker samt hatte og caps er vigtige beklædningsdele, til at holde på varmen samt gå mere i ét med naturen. Du kan bl.a. finde traditionelle jagthandsker og camouflagehandsker, så du har beklædning til alle situationer. Det samme gælder for vores sortiment af hatte og caps, hvor der er noget til enhver smag.

Til flugtskydning tilbyder vi forskellige skydeveste til kvinder og forskellige veste til aktiv jagt. Derudover kan du finde dunveste fra Fjällräven til outdoor- eller hverdagsbrug. Til at have under vesten har vi et godt sortiment af dametrøjer. Her finder du både trøjer i strik, bomuld og fleece. Hvis man har en præference for det overstående materiale, fleece, har vi samlet alt vores tøj til kvinder i materialet fleece. Så kan du nemt og hurtigt se hele vores sortiment af fleecebeklædning til kvinder.

Når vi kommer til foråret og sommeren, kan det være rart at have noget lettere beklædning, som passer til de varme temperaturer. Til overkroppen tilbyder vi kortærmede skjorter og T-shirts fra Fjällräven. Fra samme brand har vi et sortiment af shorts og nederdele.

Som tilbehør til din beklædning kan du finde et stort sortiment af accessoires til kvinder. I accessories finder du strømper og sokker, gaiters, bælter og meget mere.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige beklædning. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagtbeklædning, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.