Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Fleecetøj

Fleecetøj

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af fleecetøj, så ligemeget om du leder efter fleecetrøjer, en fleece jakke eller huer og handsker i fleece, så kan du finde det lige her på siden. Se vores udvalg af fleece tøj lige herunder. Eller du kan se hele vores udvalg af jagttøj.

Viser alle 52 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 52 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Fleecetøj

Fleece er et utrolig lækkert materiale, som kan benyttes hele året rundt. Grunden til at fleece er et så populært og benytte materiale, skyldes dets kombination af let komfort og funktionel kvalitet. Fleecebeklædning er utrolig blødt, og vejer meget lidt. På samme tid er dets funktionelle kvalitet høj, da det giver god varmeisolering. 

Fleece bliver brugt i alt slagt vejr, og med god grund. Det er et meget hurtigtørrende materiale, som kun kan optage 1% af sin egen vægt i vand. Når Fleece i forvejen vejr så lidt, er mængden af vand som fleecebeklædningen suger meget lille. Vi har lavet en fleecekategori til dig, som elsker det populære materiale. Den består af alle vores fleece produkter, med alle typer af beklædning. Så kan du let og hurtigt finde det du leder efter.

 

Generelt om vores kategori med fleece tøj

Her i kategorien kan du som sagt finde alt muligt forskelligt tøj med fleece, som du kan købe lige her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Her i kategorien kan du f.eks finde fleece overtøj, som f.eks fleecetrøjer, fleecejakker, fleece veste eller fleece hættetrøjer, som også nogle gange bare bliver kaldt for en fleece hoodie. Udover fleece overdele, så har vi også fleece underdele, hvor du f.eks kan finde nogle fleece bukser, så du selv kan sammensætte en hel fleecedragt hvis du har lyst. Udover alt dette fleece tøj, så har vi også fleece huer og fleece handsker i denne kategori.