Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagthandsker

Jagthandsker

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af jagthandsker. Jagthandsker begrebet dækker selvfølgelig over handsker som er gode at bruge til jagt. Her i kategorien kan du finde jagthandsker der passer til resten af din jagtbeklædning om det så er camouflage handsker eller nogle ekstra smarte handsker fra Härkila.

Viser alle 54 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 54 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi bruger vores viden

Her i kategorien har vi prøvet at imødekomme enhver jægers behov, og det har vi gjort ved at bruge vores viden fra fiskeri. Vi har nemlig fundet nogle fingerløse handsker fra anerkendte fiskemærker som sagtens kan bruges til jagt, hvis man ønsker ekstra førlighed med sine fingre under jagten. Flere af disse jagthandsker uden fingre er også vindtætte og vandtætte, som f.eks Guideline FIR skin CGX som har en vind og vandtæt strecth membran, hvilket ikke er ligeså omsluttende som neopren men til gengæld er det mere fleksibelt.

 

Generelt om vores kategori med Jagthandsker

Her i kategorien kan du som sagt finde hele vores udvalg af jagthandsker uanset din stil eller smag. Vi har i denne kategori jagthandsker fra mange forskellige og kendte mærker indenfor jagt verden, så du f.eks kan finde Jagthandsker fra Härkila, Jagthandsker fra Deerhunter, og fra 5etta. Her i kategorien kan du finde jagthandsker til de lidt varme dage samt de helt kolde, hvor du skal bruge jagthandsker med noget ekstra varme. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagthandsker, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagthandske tilbud. Du kan også i denne kategori find jagthandsker til alle årstider, så du nemt kan finde en jagthandske til både vinter, sommer, efterår og forår. Her i kategorien kan du også finde vandtætte jagthandsker som 5etta nr. 1165 som er en luksus jagthandske til vinteren.