Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagtbukser

Jagtbukser

Her finder du et stort udvalg af kvalitets jakgtbuker til skarpe priser. Vi har jagtbukser til jægere og outdoor entusiaster med enhver smag. Du finder bl.a. jagtbukser fra kendte brands så som Härkila, Deerhunter, Seeland og Fjällräven. Vores sortiment består af jagtbukser til mange forskellige lejligheder. Om du skal på jagt i regn og slud eller det er på en forårsjagt med høje temperaturer, har vi bukser som passer perfekt. Også hvis du skal drive igennem og være sikker på at blive set, eller derimod skal gå i ét med terrænet, kan du finde jagtbukser med signalfarver og camouflagebukser.


Viser alle 171 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 171 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jagtbukser herre

Jagtbukser er den del af jagt beklædningen, som bliver mest slidt. Slid på jagtbukser sker ofte ved at gå i marker med høje afgrøder eller skove med stikbuske ect. Derfor er det er vigtigt aldrig at gå ned på kvalitet når du vælger jagtbukser. Derudover anbefaler vi altid at have et par til de kolde jagtmåneder og ét par jagtbukser til de varme måneder. Vores sortiment af jagtbukser til herrer består af bukser fra populære brands som Härkila, Seeland, Deerhunter og Fjällräven. Prisniveauet varierer mellem de forskellige brands, hvor Härkila og Fjällräven er de to high-end mærker, som laver jagtbukser i den høje prisklasse. Hvis du derimod er på udkig efter billige jagtbukser er Seeland og Deerhunter noget for dig. På trods af prisforskellen har de fire brands én vigtig ting til fælles - de laver alle højkvalitets jagtbukser. 

 

Generelt om vores jagtbukser

Her i kategorien finder du som sagt alle vores forskellige bukser til jagt. Vi har her i kategorien et stort udvalg af jagtbukser, hvor du kan finde nogle af de bedste bukser til jagt og udendørs brug. Så hvis du er lidt af et outdoor menneske, så er der helt sikkert nogle bukser for dig lige her i kategorien, her finder du nemlig både varme bukser som hjælper godt her i kulden, men også nogle som er mere vandresistente og kan hjælpe dig med ikke at blive våd når du færdes udenfor i skoven eller i naturen. Disse jagtbukser er lavet til at blive brugt udenfor så windbreaker, er selvfølgelig også indtænkt i nogle af disse bukser, så vinden ikke suser igennem bukserne når du er ude. Så en god udendørs buks til jagt kan både indeholde vandresistens, vandafvisende og varm, men stadigvæk også være åndbar, find nogle jagtbukser der passer lige præcis til dig, lige her i kategorien med jagtbukser.