Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagtveste og skydeveste

Jagtveste

Hos os finder du en bredt sortiment af flotte jagtveste og skydeveste i højeste kvalitet. Du finder bl.a. skydeveste til flugtskydning eller til selve jagten, hvor patronerne er let tilgængelige. Du finder også jagtveste, som egner sig perfekt til jagt i de varme måneder, men også til fritidsbrug og til outdoor entusiasterne. Hvis du skal på drivjagt, og mangler den orange farve, kan du finde de perfekte jagtveste til drivjagt. Disse veste kommer i mange forskellige prisklasser og fra forskellige brands så som Härkila, Fjällräven, Seeland og mange flere.


Viser alle 48 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 48 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Generelt om vores jagtveste og skydeveste

Her i kategorien kan du selvfølgelig finde hele vores udvalg af jagt og skydeveste, så hvis du leder efter en vest at gå på jagt i, så er du kommet til det helt rigtige sted. En skydevest eller jagtvest er efterhånden en fast del af ens jagttøj, og det kan derfor godt betale sig at have en vest i en god kvalitet. Her hos Korsholm forhandler vi mange af de kendte mærker indenfor jagtveste så du f.eks kan finde Härkila jagtveste med varme og læder eller en Browning skydevest som Ultra. Her i vores kategori med jagtveste og skydeveste har vi altid nogle faste og lave priser på vores veste, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt skydevest tilbud. Så uanset om du leder efter en skydevest til flugtskydning eller andre former for jagt aktiviteter, så kan du finde det her i vores kategori med jagtveste.

 

Find også en varmevest

Her i kategori kan du også nemt finde en varmevest. En varmevest er helt basalt en vest med varme, dette kunne eksempelvis være en Deerhunter Heat vest eller Härkila Heat vest. Det unikke ved disse veste er at det er en vest med indbygget varme som gør at du nemt kan holde på varmen, selvom det næsten er frysende koldt udenfor. Så hvis du leder efter en vest med varme i, så kan du helt sikkert finde sådan en jagtvest med varme her hos Korsholm.