Levering med GLS International 99 NOK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagtfodtøj til mænd

 

Her kan du finde hele vores store udvalg af jagtfodtøj og jagtsko. Fodtøjet til jagt kan være ret så essentielt for oplevelsen af en jagttur, da jagtsko hjælper dig med at holde dine fødder komfortabel. Her i kategorien finder du flere forskellige slags sko og fodtøj til jagt.

 

 

Korsholm har et af Danmarks største og bedste udvalg af herrefodtøj til jagt og outdoor. Her finder du bl.a. jagtstøvler og waders til jagtentusiasterne og gummistøvler, fritidssko og plejemidler samt tilbehør til alle som dyrker outdoor. Vi har jagtfodtøj fra kendte brands så som Härkila, Seeland, Ecco, Ocean og mange flere, så der er med garanti noget for dig. Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, kan du se vores tilbudskategori, bestående af fodtøj til ekstra gode priser.

 


Viser alle 82 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 82 produkter

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Generelt om vores jagtfodtøj

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af jagtfodtøj og jagtsko som du kan købe her på nettet, eller i vores fysiske butik på jægervej 5, Skjern, Danmark. Her blandt vores fodtøj til jagt finder du alle mulige slags sko til jagt, som f.eks. waders, støvler etc. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på vores jagtfodtøj og jagtsko, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtsko tilbud.